Snollebollekes - Vrouwkes

Cover Snollebollekes - Vrouwkes
Digital
Berk 789685899 (nl)

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Jurjen Gofers
Gecoverd door:DJ Düse (Ich geh feiern (Vrouwkes))
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/12/2013 (Positie 98)
Laatste week notering:21/02/2015 (Positie 73)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:3462 (946 Punten)
Oranje Top 30:04/01/2014 / Piek: 1 / Weken: 14
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 16

Tracks

20/12/2013
Digital Berk 789685899 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Vrouwkes
2:50
2.Vrouwkes (DJ Maurice Remix)
2:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50VrouwkesBerk
789685899
Single
Digital
20/12/2013
DJ Maurice Remix2:50VrouwkesBerk
789685899
Single
Digital
20/12/2013
2.0 Alaafrojack Remix3:10AlaafrojackBerk
958102916
Single
Digital
23/01/2015
2:36Feesten als de beesten - Carnaval, ambi & après ski-editie 2015Mostiko
22 24944-2
Compilatie
CD
06/02/2015
2:50Het beste uit de Top 500 van het foute uur (2017)Sony
88985445872
Compilatie
CD
16/06/2017

Snollebollekes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vrouwkes28/12/20131116
Snollebolleke15/02/2014336
Bam bam (bam)16/08/2014515
Alaafrojack31/01/2015174
Lekker likkie11/07/2015663
Feestmuts23/01/2016594
Springen nondeju04/03/2017991
Feest waarvan ik morgen niks meer weet (Snollebollekes feat. Coen & Sander)03/02/2018652
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
...En door11/02/20171412
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.09 (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Met carnaval best leuk ☺!!!

@12-02-2017: ▒ ↑: 3 sterren ☺!!!

Laatst gewijzigd: 12/02/2017 13:50

gherkin
*
Zwak, zwakker, zwakst.

fkvdmark
*
wat een tobnummer!

LLonden
**
Dit nummer werd vorig jaar met carnaval al dood gedraaid. Ik vind er niet zoveel aan. 2*

RV
*
Belachelijk nummer.

D.D.
*
verschrikkelijk nummer

LA sound
*
had wel iets nieuwers verwacht

drdjrene
*
Weinig toe te voegen aan de reviews hiervoor...dit moet echt het ergste carnavalsnummer van 2014 zijn!

Waf Waf
******
Geweldige knal van een hit, overal waar ik kom wordt ie kapot gedraaid. Zeer origineel.
Weer eens wat anders.

hollandfan
***
Best grappig, zal er wel ingaan over twee weken.

partybopper
*
Pfffff... Nee hè..

MUSICBOJ
***
Tof om eens op carnaval te horen, maar daar stopt het dan ook !!! 😏

DeejayDave
*
Waar blijft de tijd van Van Duin waarin carnavalskrakers nog leuk waren.

Sebastiaanmember
*
Vreselijk.

Leltsjebeltsje
*
Vervelend nummer.

Rootje
*
Oorterreur van de bovenste plank!

Patrick3
*****
Ambiancenummer

muzieklover
***
Ik hou van carnaval, maar zeker niet van carnavalsmuziek.

Topbart
*****
Dit is best geinige muziek! Even het gemiddelde omhoog trekken dus ik geef 5 sterren!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?