Snollebollekes - Non Stop vol d'r op

Cover Snollebollekes - Non Stop vol d'r op
Digital
Berk 1586766797 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/10/2021 (Positie 89)
Laatste week notering:23/10/2021 (Positie 84)
Piekpositie:84 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:23866 (29 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 84 / Weken: 2

Tracks

01/10/2021
Digital Berk 1586766797 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Non Stop vol d'r op
2:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:56Non Stop vol d'r opBerk
1586766797
Single
Digital
01/10/2021

Snollebollekes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vrouwkes28/12/20131116
Snollebolleke15/02/2014336
Bam bam (bam)16/08/2014515
Alaafrojack31/01/2015174
Lekker likkie11/07/2015663
Feestmuts23/01/2016594
Springen nondeju04/03/2017991
Feest waarvan ik morgen niks meer weet (Snollebollekes feat. Coen & Sander)03/02/2018652
Links rechts09/03/2019754
Beuk de ballen uit de boom05/12/2020556
Non Stop vol d'r op09/10/2021842
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
...En door11/02/201712115
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Snollebollekes - Non Stop vol d'r op (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Dikke ambiance voor feesten en fuiven
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?