Snollebollekes - Beuk de ballen uit de boom

Cover Snollebollekes - Beuk de ballen uit de boom
Digital
Berk 1540233655 (nl,be)

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Maurice Huismans
Jurjen Gofers
Producer:Snollebollekes
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/12/2020 (Positie 56)
Laatste week notering:09/01/2021 (Positie 93)
Piekpositie:55 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:16058 (209 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 55 / Weken: 6
be  Tip (V)

Tracks

27/11/2020
Digital Berk 1540233655 [nl,be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Beuk de ballen uit de boom
  2:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:36Beuk de ballen uit de boomBerk
1540233655
Single
Digital
27/11/2020

Snollebollekes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vrouwkes28/12/20131116
Snollebolleke15/02/2014336
Bam bam (bam)16/08/2014515
Alaafrojack31/01/2015174
Lekker likkie11/07/2015663
Feestmuts23/01/2016594
Springen nondeju04/03/2017991
Feest waarvan ik morgen niks meer weet (Snollebollekes feat. Coen & Sander)03/02/2018652
Links rechts09/03/2019772
Beuk de ballen uit de boom05/12/2020556
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
...En door11/02/20171492
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2Snollebollekes - Beuk de ballen uit de boom (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
Haha geweldig fout dit.

Patrick3
******
Schitterend

Topbart
****
leuk!

Wolfke
*****
Hahaha zalig nummer, echt goed gevonden. Brengt feest in deze depressieve corona tijd !

Rootje
*
Dom gebeuk. Al vanaf het begin is je kerstboom compleet kaal. Ik hoop niet dat dit een kerstliedje wordt dat elk jaar terugkeert
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?