Snelle - Smoorverliefd

Cover Snelle - Smoorverliefd
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058241 (nl)
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058432 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Okke Punt
Lars Bos
Producer:Donda Nisha
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/01/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:15/02/2020 (Positie 2)
Piekpositie:1 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:9012 (499 Punten)
Airplay:25/01/2020 / Piek: 11 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 5
be  Piek: 4 / Weken: 4 (V)

Tracks

10/01/2020
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058241 [nl] / EAN 8718521058241
Toon detailsAlles beluisteren
1.Smoorverliefd
  2:57
   
10/02/2020
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058432 [nl] / EAN 8718521058432
Toon detailsAlles beluisteren
1.Smoorverliefd (SLAM! Mix Edit)
3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57SmoorverliefdRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521058241
Single
Digital
10/01/2020
SLAM! Mix Edit3:05SmoorverliefdRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521058432
Single
Digital
10/02/2020

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019130
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019220
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019516
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/202015
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019257
Vierentwintig02/11/2019116
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.25 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Heel toffe single

De Tsjap
*****
Hij kan dus én briljante teksten schrijven, én zingen.

Mark1984
******
Mooie boodschap brengt deze nieuwe single van Snelle over het fatale appen op de fiets,dit plaatje grijpt je behoorlijk bij de keel.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?