Snelle - Smoorverliefd

Cover Snelle - Smoorverliefd
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058241 (nl)
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058432 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Okke Punt
Lars Bos
Producer:Donda Nisha
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/01/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:04/04/2020 (Positie 8)
Piekpositie:1 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2242 (1185 Punten)
Airplay:25/01/2020 / Piek: 11 / Weken: 11
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 12
be  Piek: 2 / Weken: 11 (V)

Tracks

10/01/2020
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058241 [nl] / EAN 8718521058241
Toon detailsAlles beluisteren
1.Smoorverliefd
  2:57
   
10/02/2020
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058432 [nl] / EAN 8718521058432
Toon detailsAlles beluisteren
1.Smoorverliefd (SLAM! Mix Edit)
3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57SmoorverliefdRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521058241
Single
Digital
10/01/2020
SLAM! Mix Edit3:05SmoorverliefdRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521058432
Single
Digital
10/02/2020
2:55MNM Big Hits 2020 Vol. 1Universal
539.072-4
Compilatie
CD
21/02/2020

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019137
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019227
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019523
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020112
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/202095
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/202012
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019264
Vierentwintig02/11/2019123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Heel toffe single

De Tsjap
*****
Hij kan dus én briljante teksten schrijven, én zingen.

Mark1984
******
Mooie boodschap brengt deze nieuwe single van Snelle over het fatale appen op de fiets,dit plaatje grijpt je behoorlijk bij de keel.

WendyT
*
Vind dit maar een flauwe bedoening ...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?