Snelle - Pizza met ananas

Cover Snelle - Pizza met ananas
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521067847 (nl)
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521067984 (nl)

Charts

Binnenkomst:26/03/2022 (Positie 68)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 76)
Piekpositie:68 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:21129 (76 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 68 / Weken: 3
be  Piek: 47 / Weken: 1 (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:42Niks mee te maken / Pizza met ananasRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521067847
Single
Digital
18/03/2022
2:42ZwaartekrachtRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521067984
Single
Digital
21/03/2022
2:421/3Roq 'N Rolla / Cloud 9
8718521067953
Album
Digital
25/03/2022

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201044
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021163
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
In m'n bloed18/12/20212221
Niks mee te maken26/03/2022462
Pizza met ananas26/03/2022683
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/2021161
1/302/04/2022202
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.57Snelle - Pizza met ananas (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

wvernooij
****
benieuwd of Lars hier ook weer mee gaat scoren.

Jeroen68
****
niks mis met pizza hawaii, zoete witte wijn en ook niet met dit plaatje.

Mark1984
*****
Goede catchy single van Snelle

Bearcat
**
Nee hoor

gherkin
***
Snelle met een nummer over grote wereldproblemen. Eigenlijk vind ik het nog wel aan de leuke kant.

Rootje
**
Pizza met ananas is een culinaire doodzonde volgens velen. Net als deze song eigenlijk. Stelt bijzonder weinig voor. Snelle heeft al beter materiaal. Moet hij niet meer doen, dit soort songs.

Patrick3
*****
Fijn nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?