Slade - Coz I Luv You

Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Polydor 2058 155 (de,it)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Polydor 2058 155 (nl)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Polydor 2058 155 (be)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Polydor 2058 155 (uk)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Cotillion 45 - 44139 (us)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Polydor 2058 155 (no)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Polydor 2058 155 (fr)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Polydor 2058 155 (pt)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Polydor 2058 155 (au)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
PGP RTB S 53643 (yu)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Polydor DP 1838 (jp)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single Hit Come Back
Polydor 887 187-7 (de)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single Doppelpack
Polydor 2137 083 / 2137 084 (de)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Polydor 2135 010 (de)
Cover Slade - Coz I Luv You
7" Single
Polydor 2002 032 (de)

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Noddy Holder
Jimmy Lea
Producer:Chas Chandler
Gecoverd door:Böhse Onkelz
Bob Callaghan
Sanchia
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/12/1971 (Positie 28)
Laatste week notering:12/02/1972 (Positie 18)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3182 (1006 Punten)
Single Tip:20/11/1971 / Piek: 4 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 9 / Weken: 15
nl  Piek: 2 / Weken: 11
be  Piek: 7 / Weken: 10 (V)
  Piek: 5 / Weken: 15 (W)

Tracks

08/10/1971
7" Single Polydor 2058 155 [uk,ie,de,nl,be,no,fr,it,pt,gr,au,nz]
1971
7" Single Polydor PS. 173 [za,rdh]
1971
7" Single Cotillion 45 - 44139 [us]
02/1972
7" Single PGP RTB S 53643 [yu]
1972
7" Single Polydor DP 1838 [jp]
1987
Hit Come Back - 7" Single Polydor 887 187-7 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Coz I Luv You
  3:28
2.My Life Is Natural
3:18
   
1975
Doppelpack - 7" Single Polydor 2137 083 / 2137 084 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
7" Single 1:
1.Coz I Luv You
  3:24
2.Get Down With It
  3:48
7" Single 2:
1.Look Wot You Dun
  2:57
2.Take Me Bak 'ome
  3:13
   
03/1977
7" Single Polydor 2135 010 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Coz I Luv You
  3:24
2.Mama Weer All Crazee Now
  3:43
   
11/1980
7" Single Polydor 2002 032 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Coz I Luv You
  3:24
2.Gudbuy T'Jane
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Coz I Luv YouPolydor
2058 155
Single
7" Single
08/10/1971
20 Fantastic Hits By The Original Stars New From Arcade RecordsArcade
2891 001
Compilatie
LP
1972
3:24Coz I Luv YouPolydor
2383 100
Album
LP
1972
3:18Get Down And Get With ItPolydor
2229 073
Single
7" Single
1972
3:23Pop Tops Vol. 2Polydor
2480 086
Compilatie
LP
1972
»» alles tonen

Slade   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Get Down And Get With It10/07/197148
Coz I Luv You04/12/1971211
Look Wot You Dun19/02/1972210
Take Me Bak 'ome03/06/197256
Mama Weer All Crazee Now23/09/197276
Gudbuy T'Jane09/12/197249
Cum On Feel The Noize10/03/197366
Skweeze Me, Pleeze Me14/07/197365
My Friend Stan20/10/1973105
Merry Xmas Everybody15/12/1973313
Everyday27/04/197449
The Bangin' Man20/07/1974185
Far Far Away09/11/1974137
Thanks For The Memory (Wham Bam Thank You Mam)31/05/1975163
Lock Up Your Daughters24/10/1981197
My Oh My24/12/198397
Radio Wall Of Sound02/11/1991229
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Coz I Luv You25/03/1972102
Slayed?23/12/1972103
Wall Of Hits30/11/1991658
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.66 (Reviews: 68)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/02/2006 00:03
Snormobiel Beusichem
***
▓ Een ø plaat van "Slade" uit eind oktober 1971 !!! Was ook in Nederland, eind december 1971, een grote Hit !!! Net geen 4 sterren waard !!! Slade stond 14 weken in de Nederlandse Top 40 van 1971 & 1972 !!! Een derde plaats was het hoogste voor ♪ "Coz I Luv You" !!! Persoonlijk een langdradige plaat van Slade, ze hebben gelukkig ook betere platen gemaakt !!!

DeejayDave
***
Zwakke plaat van Slade.

laxus
*****
leuke plaat van slade

Percussionata
*****
13 weken Top 40 #3 / 363 punten

Laatst gewijzigd: 22/02/2012 13:55

musikmannen
******
Yeah!

ericwyns
***
Doorsnee popdeuntje uit 1971 van de wat excentrieke formatie "Slade". Begin 1972 stonden ze met "Coz I Luv You" tien weken genoteerd in de officiële Vlaamse charts en bereikten de zevende plaats als hoogste notering. Zeker niet hun sterkste nummer.
3+

Bearcat
*****
Heerlijke glamrock uit de 70's

Johanreviews
*****
Perfect in zijn eenvoud, deze Slade-klassieker met die voor hen kenmerkende wat rauwe zang en natuurlijk ook die viool.

hugo1960
*****
Mijn favoriete Slade nummer! De rauwe stem van Noddie Holder werd hier wat ingetogener gebruikt, wat resulteerde in een grote Europese hit.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?