Skrillex feat. Ellie Goulding - Summit

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Skrillex
Producer:Skrillex
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:14Bangarang EPBig Beat / Atlantic
7567882576
Album
CD
27/01/2012

Ellie Goulding   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lights03/11/2012589
I Need Your Love (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)04/05/20133321
Burn17/08/20131235
Outside (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)01/11/2014835
Love Me Like You Do24/01/2015247
Powerful (Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)15/08/2015708
On My Mind26/09/20151124
Something In The Way You Move13/02/2016695
Still Falling For You27/08/20163315
First Time (Kygo & Ellie Goulding)06/05/20172218
Close To Me (Ellie Goulding x Diplo feat. Swae Lee)17/11/20182220
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Halcyon20/10/20123311
Delirium14/11/20151120
 

Skrillex   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bangarang (Skrillex feat. Sirah)25/02/20125912
Where Are ‹ Now (Skrillex & Diplo feat. Justin Bieber)14/03/2015956
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Recess22/03/2014423
Present Jack ‹ (Skrillex & Diplo)07/03/2015831
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36Skrillex feat. Ellie Goulding - Summit (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Chris A
***
It's aright.

TravD
****
Decent track - can be compared to as Bangarang (EP)'s version of All I Ask Of You. One of Skrillex's weaker, yet listenable tracks.

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
*____* OMG einfach geil!!!

alleyt1989
****
I like this one.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?