Simon & Garfunkel - I Am A Rock

Cover Simon & Garfunkel - I Am A Rock
Cover
Cover Simon & Garfunkel - I Am A Rock
Cover
Cover Simon & Garfunkel - I Am A Rock
Cover

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Paul Simon
Producer:Bob Johnston
Coverversie van:Paul Simon - I Am A Rock
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/06/1966 (Positie 13)
Laatste week notering:16/07/1966 (Positie 14)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:9945 (443 Punten)
In de landen:
de  Piek: 35 / Weken: 2
nl  Piek: 10 / Weken: 5

Tracks

15/04/1966
7" Single Columbia 4-43617 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Am A Rock
  2:55
2.Flowers Never Bend With The Rainfall
  2:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50Sounds Of SilenceColumbia
CS 9269
Album
LP
17/01/1966
2:55I Am A RockColumbia
4-43617
Single
7" Single
15/04/1966
2:51I Want You [Their Latest Hits]CBS
5773
Single
7" EP
1966
2:50Sounds Of SilenceCBS
62 690
Album
LP
1968
2:50The 59th Street Bridge Song (Feelin' Groovy)CBS
7169
Single
7" Single
1971
»» alles tonen

Simon & Garfunkel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Sounds Of Silence29/01/1966119
Homeward Bound02/04/1966411
I Am A Rock18/06/1966105
Mrs. Robinson22/06/196856
The Boxer10/05/1969210
Bridge Over Troubled Water28/02/1970510
El condor pasa21/03/1970116
Cecilia09/05/1970110
My Little Town (Simon And Garfunkel)13/12/1975174
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Graduate12/04/19691017
Bookends28/06/1969144
Bridge Over Troubled Water (Simon And Garfunkel)07/03/1970131
Simon & Garfunkel's Greatest Hits29/07/1972116
The Concert In Central Park06/03/1982179
The Simon And Garfunkel Collection28/11/1987458
The Definitive Simon And Garfunkel18/03/19953513
The Essential13/12/2003646
The Best Of Simon & Garfunkel03/07/20041612
The Collection [2007 6CD Box]29/09/2007655
Bridge Over Troubled Water (40th Anniversary Edition)02/04/2011299
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Simon & Garfunkel's Greatest Hits01/11/197539
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Concert In Central Park [DVD]08/11/2003146
Old Friends - Live On Stage [DVD]04/12/2004629
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.24 (Reviews: 93)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
29/10/2006 20:49
iifar
****
4+ nice
05/12/2007 15:12
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Alweer zo'n prachtige plaat van "Simon & Garfunkel", ditmaal uit begin juni 1966 (Holland) !!! Helaas werd het voor het duo net geen Top 10 hit in de Hollandse hitlijsten !!! Maakt voor mij helemaal niets uit, ik ga toch ook mee met de 5 sterren !!! (NL Top 40: 10 wk / # 11) !!!

DeejayDave
****
Simon & Garfunkel. Prima.

ivanbelgrade
******
Masterpiece

nirvanamusic87
***
Not a personal favourite.

10 weeks in the UK top 100.

UK#17.

6 weeks US top 10. US#3.

4 weeks top 10. World Chart#7.
World Chart Year End (1966): #46.
Laatst gewijzigd: 19/12/2017 09:19

Percussionata
*****
10 weken Top 40 #11 / 202 punten

Laatst gewijzigd: 22/02/2012 13:33

musikmannen
******
6/6

rien100
******
Opnieuw een zes sterren plaat van Simon and Garfunkel.

Patrick7781
***
Matig.

ericwyns
****
In 1965 werd dit nummer eerst door Paul Simon solo uitgebracht. Een jaar later werd de duet-versie met Art Garfunkel met veel succes gelanceerd. Een klassiekertje eigenlijk
4+

gherkin
******
Prima nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?