Sigala & James Arthur - Lasting Lover

Cover Sigala & James Arthur - Lasting Lover
Digital
Ministry Of Sound 88644867803
Cover Sigala & James Arthur - Lasting Lover
Digital
Ministry Of Sound 886448849216
Cover Sigala & James Arthur - Lasting Lover
Digital
Ministry Of Sound 886448795971
Cover Sigala & James Arthur - Lasting Lover
Digital
Ministry Of Sound 88644886516

Charts

Single Tip:17/10/2020 / Piek: 17 / Weken: 14
In de landen:
ch  Piek: 41 / Weken: 1
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 94 / Weken: 2
au  Piek: 17 / Weken: 22
nz  Piek: 31 / Weken: 9

Tracks

04/09/2020
Digital Ministry Of Sound 88644867803 (Sony) / EAN 0886448678038
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lasting Lover
  3:38
   
24/09/2020
Digital Ministry Of Sound 886448849216 (Sony) / EAN 0886448849216
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lasting Lover (Tiësto Remix)
3:32
   
09/10/2020
Digital Ministry Of Sound 886448795971 (Sony) / EAN 0886448795971
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lasting Lover (Acoustic)
3:52
   
13/11/2020
Digital Ministry Of Sound 88644886516 (Sony) / EAN 0886448865162
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lasting Lover (Michael Calfan Remix)
  3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Lasting LoverMinistry Of Sound
88644867803
Single
Digital
04/09/2020
Tiësto Remix3:32Lasting LoverMinistry Of Sound
886448849216
Single
Digital
24/09/2020
3:38Bravo Hits 111Sony
19439793962
Compilatie
CD
02/10/2020
Acoustic3:52Lasting LoverMinistry Of Sound
886448795971
Single
Digital
09/10/2020
Michael Calfan Remix3:13Lasting LoverMinistry Of Sound
88644886516
Single
Digital
13/11/2020
»» alles tonen

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162469
You26/10/2019602
 

Sigala   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Easy Love05/09/2015228
Sweet Lovin' (Sigala feat. Bryn Christopher)09/01/20164415
Came Here For Love (Sigala & Ella Eyre)12/08/20175815
Lullaby (Sigala & Paloma Faith)12/05/20183216
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.36Sigala & James Arthur - Lasting Lover (Reviews: 25)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Sigala doet het deze keer met James Arthur en ook een beetje met MGMT. Klinkt nog wel als iets dat een hitje zou kunnen worden.

Wolfke
*****
Zeer leuke combinatie. *****

irelander
*
It's sacrilege, sacrilege, sacrilege, you say 1.25
Laatst gewijzigd: 15/11/2020 03:43

bluezombie
***
.

timothy444
**
Overstayed its welcome

jayj95
*
I’m more annoyed that they had the nerve to sample Time to Pretend. TRASH!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?