Sheppard - Symphony

Cover Sheppard - Symphony
Digital
Empire Of Song 20UMGIM35433

Charts

Airplay:11/07/2020 / Piek: 13 / Weken: 5
Single Tip:08/08/2020 / Piek: 30 / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

26/06/2020
Digital Empire Of Song 20UMGIM35433 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Symphony
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31SymphonyEmpire Of Song
20UMGIM35433
Single
Digital
26/06/2020

Sheppard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geronimo11/10/20141041
Let Me Down Easy09/05/2015874
Coming Home21/07/2018677
Die Young08/02/20204116
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bombs Away21/03/2015512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Sheppard - Symphony (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Een heel tof klinkend nieuw nummertje van Sheppard. Zou zeker wel een zomerhitje mogen worden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?