Sheppard - Lazy Love

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Sheppard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geronimo11/10/20141041
Let Me Down Easy09/05/2015874
Coming Home21/07/2018677
Die Young08/02/20204116
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bombs Away21/03/2015512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5Sheppard - Lazy Love (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Zoals meestal bij Sheppard klinkt dit nog wel vrij aangenaam.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?