Sheppard - Die Young

Cover Sheppard - Die Young
Digital
Decca 19UMGIM74186
Cover Sheppard - Die Young
Digital
Decca 19UMGIM94841

Charts

Binnenkomst:08/02/2020 (Positie 65)
Laatste week notering:04/04/2020 (Positie 50)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:9936 (449 Punten)
Airplay:07/12/2019 / Piek: 2 / Weken: 18
Single Tip:21/12/2019 / Piek: 6 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 41 / Weken: 9
be  Tip (V)

Tracks

18/10/2019
Digital Decca 19UMGIM74186 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Die Young
  3:55
   
22/11/2019
Digital Decca 19UMGIM94841 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Die Young (Oliver Nelson Remix)
4:33
2.Die Young
  3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55Die YoungDecca
19UMGIM74186
Single
Digital
18/10/2019
Oliver Nelson Remix4:33Die YoungDecca
19UMGIM94841
Single
Digital
22/11/2019
3:55Die YoungDecca
19UMGIM94841
Single
Digital
22/11/2019
3:22Hitzone 92Universal
538 994-2
Compilatie
CD
07/02/2020

Sheppard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geronimo11/10/20141041
Let Me Down Easy09/05/2015874
Coming Home21/07/2018677
Die Young08/02/2020419
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bombs Away21/03/2015512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Sheppard gaat volledig elektronische de dance kant op met hun nieuwe single! En het klinkt best aanstekelijk.

Wolfke
*****
Geweldige plaat de nieuwe van Shappard *****
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?