Shawn Mendes feat. Khalid - Youth

Cover Shawn Mendes feat. Khalid - Youth
Cover
Cover Shawn Mendes feat. Khalid - Youth
Digital
Island 00602567710257

Charts

Binnenkomst:12/05/2018 (Positie 48)
Laatste week notering:07/07/2018 (Positie 88)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:7635 (561 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 19 / Weken: 7
de  Piek: 43 / Weken: 6
at  Piek: 18 / Weken: 6
fr  Piek: 82 / Weken: 1
nl  Piek: 13 / Weken: 9
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 23 / Weken: 7
no  Piek: 18 / Weken: 5
dk  Piek: 14 / Weken: 6
it  Piek: 57 / Weken: 1
es  Piek: 79 / Weken: 2
au  Piek: 19 / Weken: 7
nz  Piek: 22 / Weken: 6

Tracks

24/05/2018
Digital Island 00602567710257 (UMG) / EAN 0602567710257
Toon detailsAlles beluisteren
1.Youth (Acoustic)
3:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Acoustic3:09YouthIsland
00602567710257
Single
Digital
24/05/2018
3:10Shawn MendesIsland
00602567550891
Album
CD
25/05/2018
3:11Shawn Mendes [Deluxe Edition]Island
00602567569305
Album
CD
25/05/2018
3:11Shawn Mendes [Limited Fanbox Edition]Island
00602567550822
Album
CD
25/05/2018
Acoustic3:10Shawn Mendes [Limited Fanbox Edition]Island
00602567550822
Album
CD
25/05/2018
»» alles tonen

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181321
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016115
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/2018112
 

Khalid   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Location15/04/2017785
Rollin (Calvin Harris feat. Future & Khalid)27/05/2017587
Silence (Marshmello feat. Khalid)26/08/20171131
Young Dumb & Broke (Remix) (Khalid feat. Rae Sremmurd & Lil Yachty)02/09/20176312
1-800-273-8255 (Logic feat. Alessia Cara & Khalid)09/09/20172314
Homemade Dynamite (Remix) (Lorde feat. Khalid, Post Malone & SZA)21/10/2017921
Love Lies (Khalid x Normani)24/02/20181724
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
OTW (Khalid feat. Ty Dolla $ign & 6lack)12/05/2018507
Lovely (Billie Eilish & Khalid)02/06/2018558
Ocean (Martin Garrix feat. Khalid)23/06/2018169
Eastside (Benny Blanco, Halsey & Khalid)04/08/2018393
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
American Teen18/03/20172672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.05 (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Veel is er toch zeker niet mis met deze jongste single van Shawn Mendes.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima samenwerking tussen de 19 jarige Canadese zanger, gitarist en songschrijver: "Shawn Peter Raul Mendes" en de 20 jarige Amerikaanse zanger en songschrijver: "Jaylen Brown", alias: "Khalid Donnel Robinson" !!! Vet 4 sterren ☺!!!

Mark1984
****
Goede track weer.

Llarso08
****
Goede samenwerking, goed nummer.
Zie dit wel een eind komen

Sebastiaanmember
****
Leuk nummer, ik vind deze persoonlijk beter dan zijn vorige twee!

irelander
***
Fairly catchy and delivered well enough. Relies heavily on its chorus which in this instance isn't such a bad thing. 3.5

bluezombie
****
.

Jeroen68
****
Aangename song
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?