Shawn Mendes & Tainy - Summer Of Love

Cover Shawn Mendes & Tainy - Summer Of Love
Digital
Island 21UMGIM80594

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/08/2021 (Positie 87)
Laatste week notering:18/09/2021 (Positie 46)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:17779 (159 Punten)
Airplay:28/08/2021 / Piek: 15 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 44 / Weken: 4
de  Piek: 79 / Weken: 2
at  Piek: 64 / Weken: 1
nl  Piek: 46 / Weken: 4
be  Piek: 18 / Weken: 4 (V)
  Piek: 46 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 48 / Weken: 2
no  Piek: 36 / Weken: 1
pt  Piek: 62 / Weken: 3

Tracks

20/08/2021
Digital Island 21UMGIM80594 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Summer Of Love
  3:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Summer Of LoveIsland
21UMGIM80594
Single
Digital
20/08/2021

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181321
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
Lost In Japan (Remix) (Shawn Mendes & Zedd)06/10/20184216
If I Can't Have You11/05/20191121
Señorita (Shawn Mendes & Camila Cabello)29/06/2019157
Lover (Remix) (Taylor Swift feat. Shawn Mendes)23/11/2019951
Wonder10/10/20202020
Monster (Shawn Mendes / Justin Bieber)28/11/2020816
Summer Of Love (Shawn Mendes & Tainy)28/08/2021464
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016116
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/2018166
Wonder12/12/2020311
 

Tainy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Can't Get Enough (Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez & J Balvin)09/03/2019864
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Agua (Tainy x J Balvin)29/08/2020981
Summer Of Love (Shawn Mendes & Tainy)28/08/2021464
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.31Shawn Mendes & Tainy - Summer Of Love (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Zomers nummertje van Shawn Mendes. Ik ga niet zeggen dat ik er echt door weggeblazen word, maar verder ook niet te onaangenaam.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?