Shawn Mendes - Wonder

Cover Shawn Mendes - Wonder
Digital
Island -
Cover Shawn Mendes - Wonder
Digital
Island 20UMGIM94773

Charts

Binnenkomst:10/10/2020 (Positie 26)
Laatste week notering:20/02/2021 (Positie 89)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:2481 (1211 Punten)
Airplay:10/10/2020 / Piek: 16 / Weken: 9
In de landen:
ch  Piek: 19 / Weken: 18
de  Piek: 47 / Weken: 10
at  Piek: 21 / Weken: 14
fr  Piek: 200 / Weken: 1
nl  Piek: 20 / Weken: 20
be  Piek: 14 / Weken: 22 (V)
  Piek: 15 / Weken: 14 (W)
se  Piek: 22 / Weken: 8
no  Piek: 16 / Weken: 8
dk  Piek: 28 / Weken: 6
it  Piek: 86 / Weken: 4
es  Piek: 84 / Weken: 1
pt  Piek: 30 / Weken: 25
au  Piek: 13 / Weken: 12
nz  Piek: 19 / Weken: 9

Tracks

02/10/2020
Digital Island - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wonder
  2:53
   
30/10/2020
Digital Island 20UMGIM94773 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wonder (Acoustic)
2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53WonderIsland
-
Single
Digital
02/10/2020
Acoustic2:53WonderIsland
20UMGIM94773
Single
Digital
30/10/2020
2:52Bravo - The Hits 2020Polystar
060075392829
Compilatie
CD
13/11/2020
2:52Die ultimative Chartshow - Die erfolgreichsten Hits 2020Polystar
5392794
Compilatie
CD
20/11/2020
2:52Ö3 Greatest Hits 90Universal
5393101
Compilatie
CD
20/11/2020
»» alles tonen

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181321
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
Lost In Japan (Remix) (Shawn Mendes & Zedd)06/10/20184216
If I Can't Have You11/05/20191121
Señorita (Shawn Mendes & Camila Cabello)29/06/2019157
Lover (Remix) (Taylor Swift feat. Shawn Mendes)23/11/2019951
Wonder10/10/20202020
Monster (Shawn Mendes / Justin Bieber)28/11/2020816
Summer Of Love (Shawn Mendes & Tainy)28/08/20214410
It'll Be Okay11/12/20212320
When You're Gone09/04/20224511
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016116
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/2018166
Wonder12/12/2020311
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.9Shawn Mendes - Wonder (Reviews: 40)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
De waarschijnlijk volgende hit van deze Shawn Mendes. Op zich in mijn ogen niet te verkeerd.

irelander
****
The outro is really nice actually but I think the chorus lacks a lot of power. 3.5

bluezombie
****
.

Chemmical
**
I like the soulful elements here, but they only emphasize how cheesy this damn song is. It's so Disney and not really for me like most of his work.

Boterbloem
*****
.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Schoon nummerke en oud alarmschijf uit begin oktober 2020 van de nu 23 jarige Canadese model, songschrijver en zanger "Shawn Peter Raul Mendes" !!! Helemaal oké !!! (NL Top 40: 15 wk / # 15) 😎 !!!

chartwatchNL
***
Generiek pop nummer zonder uit te blinken voor de Canadese zanger.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?