Shawn Mendes - Where Were You In The Morning?

Cover Shawn Mendes - Where Were You In The Morning?
Cover

Charts

Binnenkomst:26/05/2018 (Positie 80)
Laatste week notering:16/06/2018 (Positie 86)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:17876 (135 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 71 / Weken: 1
at  Piek: 54 / Weken: 2
fr  Piek: 153 / Weken: 1
nl  Piek: 44 / Weken: 4
se  Piek: 93 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Shawn MendesIsland
00602567550891
Album
CD
25/05/2018
3:20Shawn Mendes [Deluxe Edition]Island
00602567569305
Album
CD
25/05/2018
3:20Shawn Mendes [Limited Fanbox Edition]Island
00602567550822
Album
CD
25/05/2018

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181321
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016115
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/2018112
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.46 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Vrij onschadelijk nieuw plaatje van Shawn Mendes. Degelijk maar niks om overdreven enthousiast voor te geraken.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Niet zo'n sterk plaatje uit half mei 2018 door de 19 jarige Canadese zanger en songschrijver: "Shawn Peter Raul Mendes" (☼ 2013) !!! Maar smaken verschillen gelukkig ☺!!!

De Tsjap
*
Echt zeurneuzenmuziek. Niet voor mij.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?