Shawn Mendes - When You're Ready

Charts

Binnenkomst:02/06/2018 (Positie 98)
Laatste week notering:02/06/2018 (Positie 98)
Piekpositie:98 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24534 (3 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 98 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Shawn MendesIsland
00602567550891
Album
CD
25/05/2018
2:49Shawn Mendes [Deluxe Edition]Island
00602567569305
Album
CD
25/05/2018
2:49Shawn Mendes [Limited Fanbox Edition]Island
00602567550822
Album
CD
25/05/2018

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181321
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016115
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/2018112
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Wat snellere zang- en gitaar track uit eind mei 2018 van de 19 jarige Canadese zanger en songschrijver: "Shawn Peter Raul Mendes", Idem: 4 sterren ☺!!!

Jeroen68
****
ok nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?