Shawn Mendes - When You're Gone

Cover Shawn Mendes - When You're Gone
Digital
Island 22UMGIM29279

Charts

Binnenkomst:09/04/2022 (Positie 56)
Laatste week notering:18/06/2022 (Positie 99)
Piekpositie:45 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:11621 (391 Punten)
Airplay:16/04/2022 / Piek: 7 / Weken: 33
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 8
de  Piek: 37 / Weken: 26
at  Piek: 24 / Weken: 25
nl  Piek: 45 / Weken: 11
be  Piek: 16 / Weken: 22 (V)
  Piek: 20 / Weken: 11 (W)
se  Piek: 38 / Weken: 3
no  Piek: 17 / Weken: 2
dk  Piek: 15 / Weken: 6
pt  Piek: 69 / Weken: 8
au  Piek: 22 / Weken: 5

Tracks

31/03/2022
Digital Island 22UMGIM29279 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.When You're Gone
  2:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52When You're GoneIsland
22UMGIM29279
Single
Digital
31/03/2022
2:52Bravo Hits 117Polystar
060075396155
Compilatie
CD
29/04/2022
2:53MegaHits - Sommer 2022Warner
5054197-1319-1-2
Compilatie
CD
24/06/2022
2:52Now That's What I Call Music! 112Now
CDNOW112
Compilatie
CD
29/07/2022

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181321
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
Lost In Japan (Remix) (Shawn Mendes & Zedd)06/10/20184216
If I Can't Have You11/05/20191121
Señorita (Shawn Mendes & Camila Cabello)29/06/2019157
Lover (Remix) (Taylor Swift feat. Shawn Mendes)23/11/2019951
Wonder10/10/20202020
Monster (Shawn Mendes / Justin Bieber)28/11/2020816
Summer Of Love (Shawn Mendes & Tainy)28/08/20214410
It'll Be Okay11/12/20212320
When You're Gone09/04/20224511
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016116
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/2018166
Wonder12/12/2020311
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.94Shawn Mendes - When You're Gone (Reviews: 36)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Ook met dit nieuwe nummertje doet Mendes niet per se veel verkeerd in mijn ogen. Al ga ik mezelf ook geen superfan noemen.

bluezombie
****
!

Jeroen68
****
leuke song

irelander
***
The chorus is pleasant enough and I don't mind the synthy bits. 3.25

chartwatchNL
***
Zoals gewoonlijk stellen de pop-riedeltjes van deze Canadese zanger niet al te veel voor maar zijn ze wel populair in de airplay lijsten van de radio stations.

Brutusfuratu
***
Niks speciaals in mijn ogen, nooit echt een fan geweest van Shawn Mendes
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?