Shawn Mendes - Something Big

Cover Shawn Mendes - Something Big
Cover

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Scott Harris
Ido Zmishlany
Shawn Mendes
Producer:IdoVsTheWorld
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:41HandwrittenIsland
06025 4713555
Album
CD
10/04/2015
2:41Handwritten [Deluxe Edition]Island
06025 4727216
Album
CD
27/04/2015
2:40Bravo Hits 89Polystar
060075360197 (6)
Compilatie
CD
01/05/2015
2:40NRJ Total Hits 2015Smart
88875102792
Compilatie
CD
25/05/2015
2:41The Dome Vol. 74Sony
88875 09779 2
Compilatie
CD
05/06/2015
»» alles tonen

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181313
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018137
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016115
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/201814
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.93 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Etwas flotter als "Life Of The Party" das mir überraschenderweise ganz gut gefallen hat!

Hier ist aber seine Stimme irgendwie total nervig!
Solide 4*

gherkin
**
Vond z'n Life Of The Party dan leuker. Dit veel banalere nummer zal wellicht bij de vrouwelijke fans in de smaak vallen, maar mij zegt het weinig.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Dat ge oohoo op deze plaat uit begin april 2015 gaat ontzettend snel vervelen van deze pas 16 jarige Canadese gitarist en zanger uit Toronto: "Shawn Peter Raul Mendes" ☺!!!

Sebastiaanmember
****
Leuk!

alleyt1989
***
This is tiresome and a worrying choice for single. The verses are really bland and it just sounds like he's really not into it. Pretty much everything else on this album is better than this one.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?