Shawn Mendes - Patience

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Teddy Geiger
Scott Harris
Shawn Mendes
Producer:Jake Gosling
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/10/2016 (Positie 91)
Laatste week notering:01/10/2016 (Positie 91)
Piekpositie:91 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23889 (10 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 91 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Illuminate [Deluxe Edition]Island
06025 5707788
Album
CD
23/09/2016
2:55IlluminateIsland
06025 5707784
Album
CD
23/09/2016
2:55Illuminate [New Deluxe Edition]Island
00602557611076
Album
CD
12/05/2017
MTV Unplugged3:13MTV UnpluggedIsland
00602567089292
Album
CD
03/11/2017
MTV Unplugged3:13MTV UnpluggedIsland
00602567089339
Album
LP
09/02/2018

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181320
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016115
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/2018111
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
****
Aangenaam nummer, dat van mij een kampvuurliedje had mogen blijven, zoals het begin.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Ja sorry van deze slappe plaat uit de zomer van 2016 door de nu inmiddels 18 jarige Canadese zanger, gitarist en songschrijver: "Shawn Peter Raul Mendes", gaat mijn broek naar beneden ☺!!!

RV
*****
Een lekker relaxt popplaatje van het nieuwe album 'Illuminate' van Shawn Mendes. Niet het beste wat op het album staat, maar het kan er zeker mee door!

alleyt1989
***
It's all the same really. 3.5.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?