Shawn Mendes - Nervous

Cover Shawn Mendes - Nervous
Digital
Island -

Charts

Binnenkomst:02/06/2018 (Positie 38)
Laatste week notering:16/06/2018 (Positie 99)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:19118 (102 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 59 / Weken: 3
de  Piek: 86 / Weken: 1
at  Piek: 39 / Weken: 8
nl  Piek: 38 / Weken: 3
be  Tip (W)
se  Piek: 71 / Weken: 1

Tracks

11/06/2018
Digital Island - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nervous
  2:44
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:44Shawn MendesIsland
00602567550891
Album
CD
25/05/2018
2:44Shawn Mendes [Deluxe Edition]Island
00602567569305
Album
CD
25/05/2018
2:44Shawn Mendes [Limited Fanbox Edition]Island
00602567550822
Album
CD
25/05/2018
2:44NervousIsland
-
Single
Digital
11/06/2018
2:43We Love Summer 2018Polystar
0600753841327
Compilatie
CD
20/07/2018
»» alles tonen

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181321
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
Lost In Japan (Remix) (Shawn Mendes & Zedd)06/10/2018426
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016115
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/2018124
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.64 (Reviews: 28)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Niet zo'n sterk ø plaatje van de 19 jarige Canadese zanger en songschrijver: "Shawn Peter Raul Mendes", half mei 2018 !!! Maar er zullen jonge liefhebbers genoeg zijn die de song aanbidden ☺!!!

gherkin
****
Helemaal geen verkeerd nummer.

Mark1984
****
Relaxt plaatje.

alleyt1989
*****
Fun, funky track. It sounds a lot like Bad Liar but I still like that a lot so...

Jeroen68
*****
zeer fijn plaatje

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?