Shawn Mendes - Lost In Japan

Cover Shawn Mendes - Lost In Japan
Digital
Island 00602567536833

Charts

Binnenkomst:31/03/2018 (Positie 45)
Laatste week notering:02/06/2018 (Positie 79)
Piekpositie:45 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:18230 (122 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 2
de  Piek: 69 / Weken: 1
at  Piek: 26 / Weken: 1
fr  Piek: 62 / Weken: 1
nl  Piek: 45 / Weken: 3
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 55 / Weken: 2
it  Piek: 67 / Weken: 1
au  Piek: 27 / Weken: 3

Tracks

23/03/2018
Digital Island 00602567536833 (UMG) / EAN 0602567536833
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lost In Japan
  3:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Lost In JapanIsland
00602567536833
Single
Digital
23/03/2018
3:21Shawn Mendes [Deluxe Edition]Island
00602567569305
Album
CD
25/05/2018
3:21Shawn Mendes [Limited Fanbox Edition]Island
00602567550822
Album
CD
25/05/2018
3:21Shawn MendesIsland
00602567550891
Album
CD
25/05/2018

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181321
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016115
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/2018112
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.95 (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
***
Dit plaatje zou meer iets voor Charlie Puth zijn! Mendes heeft vandaag zijn tweede single uitgebracht van zijn aankomende derde album en het klinkt opzich niet verkeerd! toch vind ik In My Blood beter als lead single

gherkin
***
Geen bagger maar vind het toch ook geen echte hoogvlieger.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Wederom zo'n goede plaat uit half maart 2018 door de pas 19 jarige Canadese zanger en songschrijver: "Shawn Peter Raul Mendes" !!! Met gemak: 4 sterren ☺!!!

bluezombie
****
.

Jeroen68
****
Lekkere song

irelander
***
Not too bad. Slightly better than "In My Blood" because it's assembled in a more interesting way. 3.25
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?