Shawn Mendes - It'll Be Okay

Cover Shawn Mendes - It'll Be Okay
Digital
Island 21UM1IM47906

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/12/2021 (Positie 86)
Laatste week notering:15/01/2022 (Positie 24)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:14539 (264 Punten)
Airplay:08/01/2022 / Piek: 41 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 6
de  Piek: 54 / Weken: 2
at  Piek: 35 / Weken: 2
fr  Piek: 111 / Weken: 2
nl  Piek: 24 / Weken: 6
be  Piek: 40 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 24 / Weken: 3
no  Piek: 8 / Weken: 2
pt  Piek: 62 / Weken: 5

Tracks

01/12/2021
Digital Island 21UM1IM47906 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.It'll Be Okay
  3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42It'll Be OkayIsland
21UM1IM47906
Single
Digital
01/12/2021

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181321
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
Lost In Japan (Remix) (Shawn Mendes & Zedd)06/10/20184216
If I Can't Have You11/05/20191121
Señorita (Shawn Mendes & Camila Cabello)29/06/2019157
Lover (Remix) (Taylor Swift feat. Shawn Mendes)23/11/2019951
Wonder10/10/20202020
Monster (Shawn Mendes / Justin Bieber)28/11/2020816
Summer Of Love (Shawn Mendes & Tainy)28/08/20214410
It'll Be Okay11/12/2021246
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016116
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/2018166
Wonder12/12/2020311
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.43Shawn Mendes - It'll Be Okay (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Een wat persoonlijker liedje van Shawn Mendes na z'n breakup. Op zich toch niet zo verkeerd hoor.

Mark1984
**
Zzzzzzz 😴 om in slaap te vallen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?