Shawn Mendes - If I Can't Have You

Cover Shawn Mendes - If I Can't Have You
Digital
Island 19UMGIM38577
Cover Shawn Mendes - If I Can't Have You
Digital
Island 19UMGIM66999

Charts

Binnenkomst:11/05/2019 (Positie 11)
Laatste week notering:28/09/2019 (Positie 95)
Piekpositie:11 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:1555 (1358 Punten)
Airplay:11/05/2019 / Piek: 7 / Weken: 23
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 16
de  Piek: 14 / Weken: 13
at  Piek: 4 / Weken: 15
fr  Piek: 109 / Weken: 7
nl  Piek: 11 / Weken: 21
be  Piek: 11 / Weken: 18 (V)
  Piek: 11 / Weken: 9 (W)
se  Piek: 10 / Weken: 12
fi  Piek: 13 / Weken: 2
no  Piek: 11 / Weken: 11
dk  Piek: 5 / Weken: 12
it  Piek: 31 / Weken: 9
es  Piek: 56 / Weken: 2
au  Piek: 4 / Weken: 18
nz  Piek: 4 / Weken: 16

Tracks

03/05/2019
Digital Island 19UMGIM38577 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.If I Can't Have You
  3:10
   
19/07/2019
Digital Island 19UMGIM66999 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.If I Can't Have You (Gryffin Remix)
4:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10If I Can't Have YouIsland
19UMGIM38577
Single
Digital
03/05/2019
3:11We Love Summer 2019Polystar
0600753875940
Compilatie
CD
31/05/2019
3:10Toggo Music Nr. 52Sony
19075944422
Compilatie
CD
21/06/2019
3:11MegaHits - Sommer 2019Warner
5054197-0434-6-8
Compilatie
CD
28/06/2019
3:10MNM Big Hits 2019 Vol. 3Universal
538 801-7
Compilatie
CD
28/06/2019
»» alles tonen

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stitches26/09/2015540
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)28/11/20151725
Treat You Better11/06/2016837
Mercy27/08/2016631
Patience01/10/2016911
Don't Be A Fool01/10/20161001
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017833
In My Blood31/03/20181321
Lost In Japan31/03/2018453
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018139
Where Were You In The Morning?26/05/2018444
Nervous02/06/2018383
Like To Be You (Shawn Mendes feat. Julia Michaels)02/06/2018531
Fallin' All In You02/06/2018681
Mutual02/06/2018731
Because I Had You02/06/2018821
Particular Taste02/06/2018831
Perfectly Wrong02/06/2018861
Queen02/06/2018901
Why02/06/2018951
When You're Ready02/06/2018981
Lost In Japan (Remix) (Shawn Mendes & Zedd)06/10/20184216
If I Can't Have You11/05/20191121
Señorita (Shawn Mendes & Camila Cabello)29/06/2019116
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten18/04/2015572
Illuminate01/10/2016115
Live At Madison Square Garden31/12/2016671
MTV Unplugged11/11/2017652
Shawn Mendes02/06/2018136
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.23 (Reviews: 30)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
!

irelander
***
Not too bad but pretty unexciting filler.

Kaahu Niheta Witehira Leef
****
Well it is Shawn Mendes' third top 10 but currently his first top 5 song in New Zealand. Its quite neat how he picked his direction up and the lyrics are wrote neatly. And I hope he still sticks into the same music concept that done from his self titled album. Good effort.

gherkin
***
De fans zullen hier ongetwijfeld van smullen maar ik kan het ook nog wel wat smaken.

Johanreviews
****
Of die jongen gelanceerd is geraakt? Het nummer is ook nog wel redelijk te noemen.

juna13
*
horrible

kristn_20
****
die heeft een pracht van een stem en ditto nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?