Sharon Doorson - Jungle

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Sharon Doorson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fail In Love22/09/20121715
High On Your Love23/02/20131819
Killer08/06/2013386
Run Run05/10/2013485
Louder22/03/2014533
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Killer15/06/2013203
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.67Sharon Doorson - Jungle (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*
Akelige cover van Broederliefdes Jungle om een zogenaamd 'internationaal publiek' te bereiken. Stop maar.

Rootje
*
Zij kan echt niks zelf verzinnen. En doe dan een cover van een goed nummer. Het origineel is al verschrikkelijke bagger. Doorson zal hier wederom niet mee scoren.

Bearcat
***
Een kleine voldoende
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?