Shania Twain - Greatest Hits

Cover Shania Twain - Greatest Hits
Cover
Cover Shania Twain - Greatest Hits
Cover
Cover Shania Twain - Greatest Hits
Cover

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/11/2004 (Positie 28)
Laatste week notering:19/02/2005 (Positie 88)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3878 (812 Punten)
Midprice:16/06/2012 / Piek: 10 / Weken: 4
Combialbum:16/06/2012 / Piek: 74 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 22
de  Piek: 3 / Weken: 20
at  Piek: 3 / Weken: 18
nl  Piek: 14 / Weken: 15
be  Piek: 18 / Weken: 22 (V)
  Piek: 26 / Weken: 16 (W)
se  Piek: 14 / Weken: 14
no  Piek: 14 / Weken: 9
dk  Piek: 14 / Weken: 10
es  Piek: 80 / Weken: 4
pt  Piek: 16 / Weken: 8
au  Piek: 10 / Weken: 13
nz  Piek: 10 / Weken: 15

Tracks

05/11/2004
CD Mercury 06024 9863604 (UMG) / EAN 0602498636046
Toon detailsAlles beluisteren
1.Forever And For Always
  4:03
2.I'm Gonna Getcha Good!
  4:02
3.Up!
  2:53
4.Ka-Ching!
  3:21
5.Come On Over
  2:55
6.Man! I Feel Like A Woman!
  3:54
7.That Don't Impress Me Much
  4:27
8.From This Moment On
  3:55
9.Honey, I'm Home
  3:37
10.You're Still The One
  3:15
11.Don't Be Stupid (You Know I Love You)
  3:35
12.Love Gets Me Every Time
  3:33
13.No One Needs To Know
  3:03
14.You Win My Love
  3:45
15.(If You're Not In It For Love) I'm Outta Here!
  3:48
16.The Woman In Me (Needs The Man In You)
  3:57
17.Any Man Of Mine
  4:07
18.Whose Bed Have Your Boots Been Under?
  3:59
19.Shania Twain with Mark McGrath - Party For Two
  3:31
20.Don't!
  3:56
21.I Ain't No Quitter
  3:30
   

Shania Twain   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You're Still The One14/03/19981039
From This Moment On24/10/19985313
That Don't Impress Me Much01/05/1999223
Man! I Feel Like A Woman!21/08/19991027
Don't Be Stupid (You Know I Love You)19/02/20001915
I'm Gonna Getcha Good!16/11/20021517
Ka-Ching!08/03/20031118
Forever And For Always19/07/2003448
Thank You Baby! (For Makin' Someday Come So Soon)15/11/2003485
Party For Two (Shania Twain with Mark McGrath)30/10/2004444
White Christmas (Michael Bublé & Shania Twain)26/12/2015435
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come On Over07/03/19981132
VH-1 Divas Live (Celine / Gloria / Aretha / Shania / Mariah)10/10/1998733
The Woman In Me10/07/19994612
On The Way09/10/1999653
Up!23/11/2002852
Greatest Hits13/11/20041415
Now07/10/2017221
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live [DVD]13/01/2001313
Up! Live In Chicago [DVD]06/12/20031713
Still The One - Live From Vegas [DVD]07/03/2015133
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.79 (Reviews: 33)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
17/11/2004 17:35
Richard (NL)
*
Why?????????

Topbart
*****
het is een zeer goede verzamelaar uit 2004, maar als je "Come on over" (1998) en "Up" (2002) al hebt, kun je deze cd beter laten liggen

Brommermuis
******
Shania Twain heeft toch veel hits gehad, is ook een mooie Dame. Een 6

josh4u92
*****
Great collection of her biggest hits. Shame it's missing 'You've got a way' & 'When you kiss me' tho!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?