Shalamar - Let's Find Time For Love

Nummer

Jaar:1979
Producer:Leon Sylvers III
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:39Big FunSolar
3479
Album
LP
1979
4:36Full Of FireSolar
YD-12153
Single
12" Maxi
1980

Shalamar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Uptown Festival18/06/1977156
The Second Time Around29/03/1980178
I Can Make You Feel Good03/07/1982108
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Friends20/02/1982329
The Look20/08/1983501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67Shalamar - Let's Find Time For Love (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
*****
Prima track
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?