Shalamar - Cindy Cindy

Nummer

Jaar:1978
Producer:Dick Griffey
Leon Sylvers III
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Disco GardensSolar
2895
Album
LP
1978

Shalamar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Uptown Festival18/06/1977156
The Second Time Around29/03/1980178
I Can Make You Feel Good03/07/1982108
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Friends20/02/1982329
The Look20/08/1983501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Shalamar - Cindy Cindy (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
****
Ruim voldoende ook
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?