Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone

Cover Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone
7" Single
Epic A 6769

Charts

Binnenkomst:28/12/2013 (Positie 86)
Laatste week notering:28/12/2019 (Positie 57)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:13847 (278 Punten)
Airplay:15/12/2018 / Piek: 10 / Weken: 6
Single Tip:13/12/2014 / Piek: 8 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 21 / Weken: 8
de  Piek: 7 / Weken: 16
at  Piek: 6 / Weken: 25
nl  Piek: 46 / Weken: 10
be  Piek: 10 / Weken: 4 (V)
dk  Piek: 6 / Weken: 28
nz  Piek: 34 / Weken: 2

Tracks

26/11/1985
7" Single Epic A 6769
Toon detailsAlles beluisteren
1.Merry Christmas Everyone
  3:39
2.With My Heart
  2:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Merry Christmas EveryoneEpic
A 6769
Single
7" Single
26/11/1985
3:40Merry Christmas EveryoneEpic
469260 1
Album
LP
1991
3:39Christmas Hits - für die ganze Familie - ausgewählt von Fritz EgnerColumbia
983365 2
Compilatie
CD
1993
3:39The Singles CollectionArcade
8800272
Album
CD
1994
3:39Rock Christmas - Best OfPolystar
535 083-2
Compilatie
CD
1995
»» alles tonen

Shakin' Stevens   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Ole House18/04/1981615
You Drive Me Crazy04/07/198159
Green Door29/08/1981811
It's Raining14/11/1981811
Oh Julie23/01/1982610
Shirley15/05/1982116
Give Me Your Heart Tonight28/08/1982148
I'll Be Satisfied30/10/1982258
Cry Just A Little Bit03/12/1983198
A Rockin' Good Way (Shakin' Stevens & Bonnie Tyler)04/02/198486
A Love Worth Waiting For05/05/1984249
A Letter To You13/10/1984302
Teardrops19/01/1985491
Lipstick, Powder + Paint01/12/1985482
I Might07/04/19901514
Merry Christmas Everyone28/12/20134610
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Ole House30/05/19811320
Shaky10/10/19811027
Give Me Your Heart Tonight16/10/19821510
The Bop Won't Stop17/12/1983388
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 121)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijke en zeer vlotte kerstplaat van de inmiddels 60 jarige "Michael Barrett" uit 1985 !!! Behoort ook tot zijn klassiekers, vooruit ☺!!!

zadranin
******
"Snow is falling all around me, children playing, having fun.." Christmas classic :))


Rising Sun
*****
ein flotter weihnachtssong, gefällt mir sehr gut, hat was vom guten alten rock'n'roll!!! yes dance, baby!

alleyt1989
******
xmas classic, i like this one a lot

nirvanamusic87
*****
This is a brilliant xmas track. Really fun and a great singalong tune.

71 weeks in the UK top 100. His fourth and last UK#1.

UK#1 and Ireland#3.

The UK Christmas #1 of 1985.

1 million copies sold in the UK.

UK Christmas Charts:85,86,07,08,09,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19.

(15 years)
Laatst gewijzigd: 27/12/2019 19:54

musikmannen
****
Ok

Patrick7781
*****
Een van de weinige goede opgewekte kerstnummers, altijd weer even lekker om te horen in die toch vaak donkere periode.

RV
****
Vind het geen geweldige kerstplaat, maar het kan er nog best mee door. Ik snap alleen niet waarom al die oude platen nu ineens worden gedownload, zodat ze nu voor het eerst de hitlijsten betreden. Volgende week zijn ze weer verdwenen, dus op zich is het een beetje onnodig...

ericwyns
****
Opgewekte kerstsingel van Shakin' Stevens waarmee hij eind 1985/begin 1986 een klein succes scoorde in de Vlaamse charts: vier weken notering met een piekpositie op nummer 10.

hugo1960
****
Bekend plaatje, wist tot voor kort niet dat het van de inmiddels 70 jarige Shakin' Stevens was. Met dit oude nummer wist hij in 2013 nog een keer in de schijnwerpers te komen nadat het na de jaren tachtig, van de vorige eeuw, stil rond hem was geworden.
Laatst gewijzigd: 02/08/2018 17:37

gherkin
*****
Echt wel een fijne kerstplaat.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?