Shaggy feat. Rayvon - In The Summertime

Cover Shaggy feat. Rayvon - In The Summertime
CD-Maxi
MCA MCD 49 010

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Ray Dorset
Producer:Robert Livingston
Shaun Pizzonia
Coverversie van:Mungo Jerry - In The Summertime
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/08/1995 (Positie 41)
Laatste week notering:16/09/1995 (Positie 50)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:10904 (405 Punten)
Single Tip:29/07/1995 / Piek: 12 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 60 / Weken: 11
at  Piek: 35 / Weken: 3
nl  Piek: 21 / Weken: 6
be  Piek: 32 / Weken: 9 (V)
se  Piek: 30 / Weken: 4
au  Piek: 14 / Weken: 18
nz  Piek: 4 / Weken: 19

Tracks

24/09/1995
CD-Maxi MCA MCD 49 010 (BMG) / EAN 0008814901025
Toon detailsAlles beluisteren
1.In The Summertime (LP)
  3:59
2.In The Summertime (Instrumental)
4:09
3.Flipper Main Title
3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42Now That's What I Call Music! 31Virgin
CDNOW31 / 8347712
Compilatie
CD
31/07/1995
LP3:59In The SummertimeMCA
MCD 49 010
Single
CD-Maxi
24/09/1995
Instrumental4:09In The SummertimeMCA
MCD 49 010
Single
CD-Maxi
24/09/1995
BoombasticVirgin
8401582
Album
CD
25/09/1995
3:47The Greatest Hits Of 95 - The Story Of The YearTelstar
TCD2792
Compilatie
CD
27/10/1995
»» alles tonen

Shaggy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oh Carolina13/03/1993613
In The Summertime (Shaggy feat. Rayvon)12/08/1995216
Boombastic30/09/1995412
Why You Treat Me So Bad (Shaggy feat. Grand Puba)10/02/1996473
That Girl (Maxi Priest feat. Shaggy)03/08/1996354
Dance & Shout17/06/2000855
It Wasn't Me (Shaggy feat. RikRok)17/02/2001123
Angel (Shaggy feat. Rayvon)16/06/2001121
Luv Me, Luv Me06/10/20012410
Hope09/02/2002716
Me Julie (Ali G and Shaggy)20/04/2002615
Hey Sexy Lady (Shaggy feat. Brian & Tony Gold)02/11/2002421
Strength Of A Woman15/03/2003675
Wild 2nite (Shaggy feat. Olivia)24/09/2005592
Feel The Rush (Mascots Song) (Shaggy feat. Trix & Flix)21/06/2008593
I Wanna (Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy)15/05/2010847
I Need Your Love (Shaggy feat. Mohombi, Faydee, Costi)15/08/20151024
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boombastic21/10/1995307
Hot Shot24/02/2001363
Lucky Day16/11/20024618
44/876 (Sting & Shaggy)28/04/2018164
 

Rayvon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In The Summertime (Shaggy feat. Rayvon)12/08/1995216
Angel (Shaggy feat. Rayvon)16/06/2001121
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.36 (Reviews: 44)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
24/08/2006 12:28
Snormobiel Beusichem
****
▓ Zo'n "Hit" het voor "Mungo Jerry" in de zomer van 1970 in Nederland was (NL Top 40: 16 wk / # 1), zo'n "Hit" is het voor "Shaggy & Rayvon" nooit geworden (NL Top 40: 5 wk / # 23) !!! Toch een leuke cover die het zomergevoel weer doet opleven !!! Ook 4 sterren, net als het origineel !!!
Laatst gewijzigd: 24/08/2006 15:44
27/12/2006 11:59
iifar
****
4-, rohkem küll ei vääri

Topbart
****
1e single van "Boombastic" in augustus 1995. Leuke cover die tot nr 21 kwam.

BeansterBarnes
****
Never knew this was used in 'Flipper'.
A good cover version.

bluezombie
****
I liked this.

irelander
**
So annoying! Much rather the awesome original!

Patrick7781
*
Geweldig.

alleyt1989
***
Pretty average, added nothing much except the annoying Shaggy voice.

matty d
****
4 stars

Zacco333
****
Enjoyable.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?