Shaggy feat. Marsha - Piece Of My Heart

Cover Shaggy feat. Marsha - Piece Of My Heart
CD-Maxi
Virgin 8944302

Charts

In de landen:
se  Piek: 46 / Weken: 1
nz  Piek: 6 / Weken: 11

Tracks

07/07/1997
CD-Maxi Virgin 8944302 (EMI) / EAN 0724389443028
Toon detailsAlles beluisteren
1.Piece Of My Heart (LP Version)
  4:18
2.Shaggy - One Burner
3:51
3.Piece Of My Heart (Tee's Urban Mix)
4:20
4.Piece Of My Heart (TNT Urban Radio)
3:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
LP Version4:18Piece Of My HeartVirgin
8944302
Single
CD-Maxi
07/07/1997
Tee's Urban Mix4:20Piece Of My HeartVirgin
8944302
Single
CD-Maxi
07/07/1997
TNT Urban Radio3:54Piece Of My HeartVirgin
8944302
Single
CD-Maxi
07/07/1997
4:14Top Of The Pops: Year By Year Collection 1964 - 2006EMI Gold
2280872
Compilatie
CD
07/07/2008
The Best OfVirgin
2281152
Album
CD
25/07/2008
»» alles tonen

Shaggy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oh Carolina13/03/1993613
In The Summertime (Shaggy feat. Rayvon)12/08/1995216
Boombastic30/09/1995412
Why You Treat Me So Bad (Shaggy feat. Grand Puba)10/02/1996473
That Girl (Maxi Priest feat. Shaggy)03/08/1996354
Dance & Shout17/06/2000855
It Wasn't Me (Shaggy feat. RikRok)17/02/2001123
Angel (Shaggy feat. Rayvon)16/06/2001121
Luv Me, Luv Me06/10/20012410
Hope09/02/2002716
Me Julie (Ali G and Shaggy)20/04/2002615
Hey Sexy Lady (Shaggy feat. Brian & Tony Gold)02/11/2002421
Strength Of A Woman15/03/2003675
Wild 2nite (Shaggy feat. Olivia)24/09/2005592
Feel The Rush (Mascots Song) (Shaggy feat. Trix & Flix)21/06/2008593
I Wanna (Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy)15/05/2010847
I Need Your Love (Shaggy feat. Mohombi, Faydee, Costi)15/08/20151024
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boombastic21/10/1995307
Hot Shot24/02/2001363
Lucky Day16/11/20024618
44/876 (Sting & Shaggy)28/04/2018164
 

Marsha   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Castles In The Sky (Ian Van Dahl feat. Marsha)25/08/2001439
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.06 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
**
in de zomer van 1997 verscheen deze 1e single van een album waar ik de titel van kwijt ben. Werd een grote flop, geen bijzondere cover

Snormobiel Beusichem
****
▒ Eigenlijk vind ik dit coverplaatje helemaal nog niet zo slecht van "Shaggy" & "Marsha" uit 1997 !!! Terug te vinden op zijn album "Midnite Lover" uit 1997 !!! Krap 4 sterren ☺!!!

BingTheKing
****
prima nummertje, een nette 4
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?