Shaggy - Dance & Shout

Cover Shaggy - Dance & Shout
CD-Maxi
MCA shaggypro1

Charts

Binnenkomst:17/06/2000 (Positie 97)
Laatste week notering:15/07/2000 (Positie 99)
Piekpositie:85 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:22136 (50 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 75 / Weken: 3
nl  Piek: 85 / Weken: 5
be  Tip (W)
it  Piek: 29 / Weken: 2

Tracks

07/2000
Promo - CD-Maxi MCA shaggypro1 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dance & Shout (Shark Radio Edit)
  3:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Shark Radio Edit3:11Dance & Shout [Promo]MCA
shaggypro1
Single
CD-Maxi
07/2000
3:47Hot ShotMCA
088 112 096-2
Album
CD
08/08/2000
Pussy 2000 Club Mix Edit8:07It Wasn't MeMCA
155 802-2
Single
CD-Maxi
16/02/2001
3:47Hot Shot [New Version]MCA
112 565-2
Album
CD
09/04/2001
Dance Hall Mix4:26Hey Sexy LadyUniversal
113 960-2
Single
CD-Maxi
14/11/2002
»» alles tonen

Shaggy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oh Carolina13/03/1993613
In The Summertime (Shaggy feat. Rayvon)12/08/1995216
Boombastic30/09/1995412
Why You Treat Me So Bad (Shaggy feat. Grand Puba)10/02/1996473
That Girl (Maxi Priest feat. Shaggy)03/08/1996354
Dance & Shout17/06/2000855
It Wasn't Me (Shaggy feat. RikRok)17/02/2001123
Angel (Shaggy feat. Rayvon)16/06/2001121
Luv Me, Luv Me06/10/20012410
Hope09/02/2002716
Me Julie (Ali G and Shaggy)20/04/2002615
Hey Sexy Lady (Shaggy feat. Brian & Tony Gold)02/11/2002421
Strength Of A Woman15/03/2003675
Wild 2nite (Shaggy feat. Olivia)24/09/2005592
Feel The Rush (Mascots Song) (Shaggy feat. Trix & Flix)21/06/2008593
I Wanna (Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy)15/05/2010847
I Need Your Love (Shaggy feat. Mohombi, Faydee, Costi)15/08/20151024
Banana (Conkarah feat. Shaggy)06/06/202036
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boombastic21/10/1995307
Hot Shot24/02/2001363
Lucky Day16/11/20024618
44/876 (Sting & Shaggy)28/04/2018164
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.14Shaggy - Dance & Shout (Reviews: 35)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Het leukste is inderdaad de "MJ" Sample "Shake Your Body" uit 1978 !!! Maar dan heb je ook alles gehad ☺!!!

Topbart
***
Inderdaad de sample maakt de single nog verteerbaar, maer kon niet voorkomen dat deze 1e single van "Hot shot" slechts tot nr 85 in Nederland kwam.

BeansterBarnes
**
Peaked at #54 in Australia, 2002.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?