Sepultura - Roots

Cover Sepultura - Roots
CD
Roadrunner 8900-2 (eu)
Cover Sepultura - Roots
CD Deluxe Edition
Roadrunner RR 8154-5

Album

Jaar:1996
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/03/1996 (Positie 39)
Laatste week notering:31/08/1996 (Positie 93)
Piekpositie:6 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:26
Positie aller tijden:2117 (1343 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 8
de  Piek: 7 / Weken: 20
at  Piek: 2 / Weken: 16
nl  Piek: 6 / Weken: 26
be  Piek: 5 / Weken: 23 (V)
  Piek: 3 / Weken: 12 (W)
se  Piek: 5 / Weken: 6
fi  Piek: 5 / Weken: 9
no  Piek: 8 / Weken: 7
au  Piek: 3 / Weken: 7
nz  Piek: 8 / Weken: 7

Tracks

20/02/1996
CD Roadrunner 8900-2 [eu] / EAN 0016861890025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Roots Bloody Roots
  3:22
2.Attitude
  4:15
3.Cut-Throat
  2:44
4.Ratamahatta
  4:30
5.Breed Apart
  4:01
6.Straighthate
  5:21
7.Spit
  2:45
8.Lookaway
  5:25
9.Dusted
  4:03
10.Born Stubborn
  4:07
11.Jasco
  1:57
12.Itsári
  4:48
13.Ambush
  4:39
14.Endangered Species
  5:19
15.Dictatorshit
  1:26
   
02/03/2007
Deluxe Edition - CD Roadrunner RR 8154-5 / EAN 0016861815455
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Roots Bloody Roots
  3:32
2.Attitude
  4:15
3.Cut-Throat
  2:44
4.Ratamahatta
  4:30
5.Breed Apart
  4:01
6.Straighthate
  5:21
7.Spit
  2:45
8.Lookaway
  5:26
9.Dusted
  4:03
10.Born Stubborn
  4:07
11.Jasco
  1:57
12.Itsári
  4:48
13.Ambush
  4:39
14.Endangered Species
  5:19
15.Dictatorshit
  1:27
16.-
  13:15
CD 2:
Bonus Tracks
1.Procreation (Of The Wicked)
  3:39
2.Mine
  6:25
3.War
  6:40
4.Lookaway (Master Vibe Mix)
  5:37
5.Mine (Andy Wallace Mix)
  7:58
6.Dusted (Demo)
  4:27
7.Roots Bloody Roots (Demo)
  3:32
8.R.D.P. (Demo)
  1:15
9.Untitled (Demo)
  4:14
10.Attitude (Live)
  5:37
11.Roots Bloody Roots (Megawatt Mix 1)
  4:01
12.Roots Bloody Roots (Megawatt Mix 2)
  4:08
   
18/02/2011
LP Roadrunner RRCAR89001 / EAN 4024572477981
Toon detailsAlles beluisteren
   
03/11/2017
LP Rhino 8122793426 (Warner) / EAN 0081227934262
Toon detailsAlles beluisteren
   
03/11/2017
CD Rhino 8122793427 (Warner) / EAN 0081227934279
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sepultura   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Roots Bloody Roots09/03/1996354
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arise27/04/1991685
Chaos A.D.23/10/19932133
Roots09/03/1996626
Against17/10/1998762
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

210392
*****
Good, but Chaos A.D is better!

Rootje
*****
Het zoveelste goede album van Sepultura. Blijft maar goede metal maken.
Laatst gewijzigd: 23/07/2015 01:49
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?