Sepultura - Chaos A.D.

Cover Sepultura - Chaos A.D.
CD
Jigu JRCD-1058
Cover Sepultura - Chaos A.D.
Cover

Album

Jaar:1993
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/10/1993 (Positie 84)
Laatste week notering:11/06/1994 (Positie 98)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:33
Positie aller tijden:2193 (1312 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 7
de  Piek: 11 / Weken: 10
at  Piek: 19 / Weken: 16
nl  Piek: 21 / Weken: 33
se  Piek: 11 / Weken: 10
no  Piek: 16 / Weken: 3
au  Piek: 27 / Weken: 4
nz  Piek: 15 / Weken: 3

Tracks

10/1993
CD Jigu JRCD-1058
Toon detailsAlles beluisteren
1.Refuse/Resist
  3:19
2.Territory
  4:47
3.Slave New World
  2:55
4.Amen
  4:27
5.Kaiowas
  3:43
6.Propaganda
  3:33
7.Biotech Is Godzilla
  1:52
8.Nomad
  4:59
9.We Who Are Not As Others
  3:42
10.Manifest
  4:49
11.The Hunt
  3:59
12.Clenched Fist
  4:58
   
21/10/1996
CD Roadrunner RR 8859-2 / EAN 0016861885922
Toon detailsAlles beluisteren
1.Refuse/Resist
  3:20
2.Territory
  4:48
3.Slave New World
  2:55
4.Amen
  4:27
5.Kaiowas
  3:44
6.Propaganda
  3:33
7.Biotech Is Godzilla
  1:53
8.Nomad
  4:59
9.We Who Are Not As Others
  3:43
10.Manifest
  4:50
11.The Hunt
  3:59
12.Clenched Fist
  4:59
13.Chaos B.C.
  5:12
14.Kaiowas (Tribal Jam)
  3:47
15.Territory (Live)
  4:48
16.Amen/Inner Self (Live)
  8:42
   
13/10/2017
CD Rhino 8122793425 (Warner) / EAN 0081227934255
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/10/2017
LP Rhino 8122793424 (Warner) / EAN 0081227934248
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sepultura   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Roots Bloody Roots09/03/1996354
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arise27/04/1991685
Chaos A.D.23/10/19932133
Roots09/03/1996626
Against17/10/1998762
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.58 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

210392
******
THEIR BEST ALBUM!!

Seilacei
******
Their best album!EVER

Rootje
******
In meerdere landen zelfs bekroond met een platina onderscheiding.
Metal in optima forma. Boos, agressief, strak en toch melodieus. En met een vleugje Braziliaans roots wat het nog interessanter maakt. Max Cavalera en zijn mannen hebben het heel goed begrepen op dit album. Top!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?