Sepultura - Arise

Cover Sepultura - Arise
Cover

Album

Jaar:1991
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/04/1991 (Positie 83)
Laatste week notering:25/05/1991 (Positie 70)
Piekpositie:68 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:10495 (132 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 24 / Weken: 4
de  Piek: 25 / Weken: 14
nl  Piek: 68 / Weken: 5
se  Piek: 46 / Weken: 1

Tracks

1991
CD Roadracer 9328-2
20/03/1991
LP Roadrunner RO 9328-1
Toon detailsAlles beluisteren
1.Arise
  3:18
2.Dead Embryonic Cells
  4:52
3.Desperate Cry
  6:41
4.Murder
  3:26
5.Subtraction
  4:48
6.Altered State
  6:33
7.Under Siege (Regnum irae)
  4:54
8.Meaningless Movements
  4:40
9.Infected Voice
  3:18
   
1997
CD Roadrunner RR 8763-2 / EAN 0016861876326
Toon detailsAlles beluisteren
1.Arise
  3:18
2.Dead Embryonic Cells
  4:52
3.Desperate Cry
  6:41
4.Murder
  3:26
5.Subtraction
  4:48
6.Altered State
  6:33
7.Under Siege (Regnum irae)
  4:54
8.Meaningless Movements
  4:40
9.Infected Voice
  3:18
10.Orgasmatron
4:14
11.Intro
1:33
12.C.I.U. (Criminals In Uniform)
4:17
13.Desperate Cry (Scott Burns Mix)
6:43
   
15/06/2018
LP Rhino 0349786288 (Warner) / EAN 0603497862887
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/06/2018
CD Rhino 0349786289 (Warner) / EAN 0603497862894
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sepultura   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Roots Bloody Roots09/03/1996354
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arise27/04/1991685
Chaos A.D.23/10/19932133
Roots09/03/1996626
Against17/10/1998762
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.45 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Ook een van de beste metalalbums ooit gemaakt.
Teksten zijn wat gebrekkig Engels, maar aangezien de heren uit Brazilië komen is dat ze niet kwalijk te nemen. De muziek is dik in orde. Ook in Brazilië wordt vette metal gemaakt.
Laatst gewijzigd: 23/07/2015 01:47
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?