Selena Gomez - Rare

Cover Selena Gomez - Rare
Digital
Interscope -

Charts

Binnenkomst:18/01/2020 (Positie 48)
Laatste week notering:15/02/2020 (Positie 63)
Piekpositie:40 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:14733 (244 Punten)
Airplay:18/01/2020 / Piek: 32 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 4
de  Piek: 42 / Weken: 4
at  Piek: 19 / Weken: 3
nl  Piek: 40 / Weken: 5
be  Piek: 30 / Weken: 5 (V)
  Piek: 35 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 44 / Weken: 5
dk  Piek: 36 / Weken: 1
es  Piek: 60 / Weken: 1
au  Piek: 22 / Weken: 4
nz  Piek: 28 / Weken: 3

Tracks

10/01/2020
Digital Interscope - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rare
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Rare [Deluxe Edition]Interscope
00602508561726
Album
CD
10/01/2020
3:40RareInterscope
00602508561719
Album
CD
10/01/2020
3:40RareInterscope
-
Single
Digital
10/01/2020

Selena Gomez   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come & Get It18/05/2013843
The Heart Wants What It Wants15/11/20145817
I Want You To Know (Zedd feat. Selena Gomez)14/03/20153417
Good For You (Selena Gomez feat. A$AP Rocky)04/07/20153128
Same Old Love17/10/20154220
Hands To Myself09/01/20163218
We Don't Talk Anymore (Charlie Puth feat. Selena Gomez)06/02/20161429
Kill Em With Kindness25/06/20163613
Trust Nobody (Cashmere Cat feat. Selena Gomez & Tory Lanez)26/11/2016861
It Ain't Me (Kygo & Selena Gomez)25/02/2017338
Bad Liar27/05/20174312
Fetish (Selena Gomez feat. Gucci Mane)22/07/2017497
Wolves (Selena Gomez x Marshmello)04/11/2017825
Back To You19/05/2018521
Taki Taki (DJ Snake feat. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B)06/10/2018326
I Can't Get Enough (Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez & J Balvin)09/03/2019864
Lose You To Love Me02/11/20191016
Look At Her Now02/11/2019781
Rare18/01/2020405
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kiss & Tell (Selena Gomez & The Scene)10/04/2010874
A Year Without Rain (Selena Gomez & The Scene)25/09/2010512
Stars Dance27/07/2013108
Revival17/10/2015645
Rare18/01/202025
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

juna13
****
Nice... 3.5
Laatst gewijzigd: 01/02/2020 21:33

gherkin
****
Geen verkeerd klinkend nummertje van Selena Gomez.

hugo1960
**
Niet echt geweldig dit plaatje. Volgens mij wil ze wedijveren met Ariana Grande. Maar dat heeft ze al bij voorbaat verloren. Ze is geen schim van Ariana, deze babyface Selena Gomez.

bluezombie
****
.

irelander
****
Decent funky pop tune not too dissimilar to what we've heard from BENEE. 3.5

Chemmical
*****
It really reminds me of Dedication To My Ex and I love that so this gets the same treatment. I like her new album much more than I thought I would.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?