Selena Gomez - Look At Her Now

Cover Selena Gomez - Look At Her Now
Digital
Interscope 19UMGIM95359

Charts

Binnenkomst:02/11/2019 (Positie 78)
Laatste week notering:02/11/2019 (Positie 78)
Piekpositie:78 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23586 (23 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 20 / Weken: 2
de  Piek: 43 / Weken: 2
at  Piek: 26 / Weken: 1
fr  Piek: 113 / Weken: 1
nl  Piek: 78 / Weken: 1
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 53 / Weken: 2
no  Piek: 15 / Weken: 1
es  Piek: 71 / Weken: 1
au  Piek: 29 / Weken: 2
nz  Piek: 23 / Weken: 1

Tracks

25/10/2019
Digital Interscope 19UMGIM95359 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Look At Her Now
  2:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:42Look At Her NowInterscope
19UMGIM95359
Single
Digital
25/10/2019

Selena Gomez   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come & Get It18/05/2013843
The Heart Wants What It Wants15/11/20145817
I Want You To Know (Zedd feat. Selena Gomez)14/03/20153417
Good For You (Selena Gomez feat. A$AP Rocky)04/07/20153128
Same Old Love17/10/20154220
Hands To Myself09/01/20163218
We Don't Talk Anymore (Charlie Puth feat. Selena Gomez)06/02/20161429
Kill Em With Kindness25/06/20163613
Trust Nobody (Cashmere Cat feat. Selena Gomez & Tory Lanez)26/11/2016861
It Ain't Me (Kygo & Selena Gomez)25/02/2017338
Bad Liar27/05/20174312
Fetish (Selena Gomez feat. Gucci Mane)22/07/2017497
Wolves (Selena Gomez x Marshmello)04/11/2017825
Back To You19/05/2018521
Taki Taki (DJ Snake feat. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B)06/10/2018326
I Can't Get Enough (Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez & J Balvin)09/03/2019864
Lose You To Love Me02/11/2019102
Look At Her Now02/11/2019781
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kiss & Tell (Selena Gomez & The Scene)10/04/2010874
A Year Without Rain (Selena Gomez & The Scene)25/09/2010512
Stars Dance27/07/2013108
Revival17/10/2015645
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.05 (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

juna13
***
it's okay...

gherkin
***
Op zich heb ik geen te grote problemen met dit nummertje.

bluezombie
***
.

irelander
***
It's not too bad but far weaker than her recent singles. The various tricks in the chorus end up coming off as really clunky.

Chemmical
***
Not much of a standout but I do like how this sounds. However, that 'mmm' chorus is next level of lazy songwriting.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?