Sef, Spinvis & Doe Maar - Doris Day

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Versies / Limmen TapesTop Notch
TN1210CD / 3714079
Album
CD
14/09/2012

Doe Maar   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)30/05/1981926
Doris Day27/03/1982910
Is dit alles19/06/198279
De bom30/10/1982117
Pa05/03/1983110
1 nacht alleen11/06/198367
Macho11/02/198455
Smoorverliefd17/08/1991675
Watje08/04/2000910
Als niet als (Doe Maar met Brainpower)08/04/2000195
Bij elkaar16/09/2000732
Pa (Live in Ahoy)11/11/2000944
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Liever dan lief (Gers Pardoel & Doe Maar)22/09/2012519
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skunk11/07/1981158
Doris Day en andere stukken27/03/1982261
4us26/03/1983125
Lijf aan lijf12/11/1983811
5 jaar - Het complete overzicht05/05/1984203
De beste van11/06/1988663
De beste01/06/1991351
Het complete hitoverzicht29/10/1994538
Alles04/12/1999538
Klaar22/04/2000123
Hees van Ahoy18/11/2000109
Écht alles10/02/20071224
De singles28/06/2008914
Versies / Limmen Tapes (Doe Maar e.a.)22/09/2012913
De doos van Doe Maar22/09/2012256
Symphonica in rosso08/12/2012119
The Golden Years Of Dutch Pop Music03/03/2018681
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hees van Ahoy [DVD]09/12/2000216
Symphonica in rosso [DVD]08/12/2012238
 

Spinvis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smalfilm27/04/2002952
Bagagedrager25/01/2003753
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
Het voordeel van video19/11/2005606
Ik wil alleen maar zwemmen11/02/2006916
Kom terug14/01/2012774
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spinvis04/05/20022726
Nieuwegein aan zee20/12/2003548
Dagen van gras, dagen van stro03/12/20051221
Goochelaars & geesten01/09/2007410
Ritmebox (Vinkenoog / Spinvis)19/07/2008772
Tot ziens, Justine Keller12/11/2011528
Omnibus11/02/2017921
Trein vuur dageraad06/05/2017513
 

Sef   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stuk (The Partysquad feat. Dio, Sef, Sjaak & Reverse)02/02/20081112
Tijdmachine (Dio feat. Sef)17/01/2009615
Licht van de laser (The Partysquad feat. Sef, Dio & Sjaak)24/01/2009119
Aye (Dio feat. Sef)11/04/2009268
Broodje bakpao (The Opposites feat. Gers & Sef)12/12/2009113
De leven14/05/2011653
Bagagedrager (Gers Pardoel feat. Sef)17/12/2011237
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De leven03/12/2011743
In kleur17/10/2015273
Meer kleuren07/05/2016981
Excusez moi01/04/2017582
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?