Seeb x Bastille - Grip

Cover Seeb x Bastille - Grip
Digital
Virgin 00602577355721
Cover Seeb x Bastille - Grip
Digital
Virgin 00602577455759
Cover Seeb x Bastille - Grip
Digital
Virgin 00602577553875

Charts

Binnenkomst:19/01/2019 (Positie 100)
Laatste week notering:30/03/2019 (Positie 94)
Piekpositie:69 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:16259 (214 Punten)
Airplay:05/01/2019 / Piek: 9 / Weken: 9
Single Tip:29/12/2018 / Piek: 13 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 69 / Weken: 11
be  Piek: 32 / Weken: 14 (V)
  Tip (W)
no  Piek: 25 / Weken: 8

Tracks

07/12/2018
Digital Virgin 00602577355721 (UMG) / EAN 0602577355721
Toon detailsAlles beluisteren
1.Grip
  3:18
   
08/02/2019
Digital Virgin 00602577455759 (UMG) / EAN 0602577455759
Toon detailsAlles beluisteren
1.Grip (Jay Pryor Remix)
3:06
   
01/03/2019
Digital Virgin 00602577553875 (UMG) / EAN 0602577553875
Toon detailsAlles beluisteren
1.Grip (Alternative Version)
3:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18GripVirgin
00602577355721
Single
Digital
07/12/2018
Jay Pryor Remix3:06GripVirgin
00602577455759
Single
Digital
08/02/2019
3:16MNM Big Hits 2019 Vol. 1Universal
538.675-4
Compilatie
CD
15/02/2019
Alternative Version3:53GripVirgin
00602577553875
Single
Digital
01/03/2019
3:16Hitzone 88USM
538 624-1
Compilatie
CD
01/03/2019
»» alles tonen

Bastille   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pompeii02/03/20131881
Things We Lost In The Fire14/09/20135730
Of The Night07/12/2013882
Good Grief16/07/20164719
Quarter Past Midnight16/06/2018761
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018543
Grip (Seeb x Bastille)19/01/20196911
Shut Off The Lights19/02/20225915
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Blood09/03/2013976
Wild World17/09/2016418
Doom Days22/06/201986
Give Me The Future12/02/2022102
 

Seeb   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breathe (Seeb feat. Neev)18/06/2016729
Rich Love (OneRepublic with Seeb)09/09/2017893
Grip (Seeb x Bastille)19/01/20196911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.31Seeb x Bastille - Grip (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Zeer aangename en hitgevoelige muziek.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Goede zaterdagavonddansplaat uit begin december 2018 van de Britse formatie: "Bastille", en het Noorse trio: "Seeb" !!! Ook ik zwicht voor de 5 sterren ☺!!!

Llarso08
*****
Wederom een verrassende samenwerking vanuit Bastille. Dit maal met Seeb. Het orgineel zwerft al ruim 3 jaar rond maar het uiteindelijke resultaat met het Noorse duo toont de EDM potentie van Bastille nog maar eens aan

Mark1984
**
Matig plaatje eenheidsworst noem ik het.

theogsean
***
Not bad, but not so good either.

bastilledan
*****
Als je Bastille een beetje kent dan weet dat dit is waar zij voor staan: experimenteren. Het is allesbehalve iets wat je van hen zou verwachten en toch is het op de een of andere manier telkens weer een schot in de roos.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?