Sean Paul - Bounce It Right There

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59We Be Burnin'Atlantic
7567 93927 2
Single
CD-Maxi
09/09/2005
We Be Burnin'Atlantic
7567 93929 0
Single
12" Maxi
2005

Sean Paul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gimme The Light31/08/20021621
Make It Clap (Busta Rhymes feat. Sean Paul & Spliff Star)01/02/20031512
Get Busy24/05/2003120
Like Glue23/08/20031710
Baby Boy (Beyoncé feat. Sean Paul)11/10/20031115
I'm Still In Love With You (Sean Paul feat. Sasha)15/11/2003356
We Be Burnin'10/09/2005616
Ever Blazin'21/01/2006226
Temperature18/03/2006321
Cry Baby Cry (Santana feat. Sean Paul and Joss Stone)20/05/2006634
(When You Gonna) Give It Up To Me (Sean Paul feat. Keyshia Cole)14/10/2006506
Tik Tok (Bob Sinclar feat. Sean Paul)06/11/2010505
Got 2 Luv U (Sean Paul feat. Alexis Jordan)13/08/2011923
She Doesn't Mind03/12/20113117
Summer Paradise (Simple Plan feat. Sean Paul)21/04/20122217
Wine It Up (Lucenzo feat. Sean Paul)11/08/2012566
Come On To Me (Major Lazer feat. Sean Paul)15/03/2014609
Bailando (Enrique Iglesias feat. Sean Paul / Gente De Zona / Descemer Bueno)28/06/2014356
Make My Love Go (Jay Sean feat. Sean Paul)12/03/20162220
Trumpets (Sak Noel & Salvi feat. Sean Paul)16/07/20162220
Rockabye (Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie)12/11/2016134
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Mad Love (Sean Paul + David Guetta feat. Becky G)10/03/20182321
Contra la pared (Sean Paul & J Balvin)23/03/2019991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dutty Rock30/11/2002757
The Trinity01/10/20051357
Imperial Blaze29/08/2009365
Tomahawk Technique04/02/2012394
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/05/2007 15:05
Snormobiel Beusichem
***
▓ Ook van deze plaat afkomstig uit september 2005, van het album "We Be Burnin'" wordt ik niet warm of koud van !!! Ik vind dat hij jammergenoeg een eentonige stem heeft op bijna elke plaat !!! Ze lijken dan ook allemaal op elkaar !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?