Scooter - Behind The Cow

Cover Scooter - Behind The Cow
CD-Maxi
Sheffield 0177955STU

Charts

Binnenkomst:24/03/2007 (Positie 54)
Laatste week notering:07/04/2007 (Positie 100)
Piekpositie:54 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:20799 (67 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 78 / Weken: 1
de  Piek: 17 / Weken: 9
at  Piek: 22 / Weken: 6
nl  Piek: 54 / Weken: 3
se  Piek: 59 / Weken: 1
fi  Piek: 3 / Weken: 3

Tracks

19/01/2007
CD-Maxi Sheffield Tunes 0177955STU (Edel) / EAN 4250117606817
Toon detailsAlles beluisteren
1.Behind The Cow (Radio)
  3:36
2.Behind The Cow (Extended)
6:33
3.Behind The Cow (Spencer & Hill Bigroom Mix)
6:32
4.Behind The Cow (Spencer & Hill Dub Radio Edit)
2:54
5.Taj Mahal
3:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio3:36Behind The CowSheffield Tunes
0177955STU
Single
CD-Maxi
19/01/2007
Extended6:33Behind The CowSheffield Tunes
0177955STU
Single
CD-Maxi
19/01/2007
Spencer & Hill Bigroom Mix6:32Behind The CowSheffield Tunes
0177955STU
Single
CD-Maxi
19/01/2007
Spencer & Hill Dub Radio Edit2:54Behind The CowSheffield Tunes
0177955STU
Single
CD-Maxi
19/01/2007
3:38Bravo Hits 56Universal
06024 9846646
Compilatie
CD
09/02/2007
»» alles tonen

Scooter   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hyper Hyper17/12/1994711
Move Your Ass!04/03/199558
Friends24/06/1995384
Endless Summer16/09/1995364
Back In The U.K.03/02/1996295
I'm Raving09/11/1996443
How Much Is The Fish?19/09/19982118
We Are The Greatest09/01/1999981
Nessaja24/08/2002913
Posse - I Need You On The Floor16/11/2002653
Weekend!22/03/2003717
The Night21/06/2003268
Maria (I Like It Loud)30/08/20031611
Jigga Jigga!28/02/2004503
Shake That!09/10/2004247
One (Always Hardcore)01/01/20051014
Suavemente02/04/2005186
Hello! (Good To Be Back)19/11/2005435
Rock Bottom20/05/2006795
Behind The Cow24/03/2007543
The Question Is What Is The Question29/09/2007427
And No Matches05/01/2008622
Jump That Rock (Whatever You Want) (Scooter vs. Status Quo)25/10/2008912
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
... And The Beat Goes On!25/03/1995319
Our Happy Hardcore20/04/1996548
Encore - Live And Direct07/09/2002992
The Stadium Techno Experience03/05/20032823
Mind The Gap29/01/2005835
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Excess All Areas [DVD]09/09/2006301
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.2 (Reviews: 87)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/02/2007 18:09
dj-chris
*****
Gut !

Een nieuwe House plaat van Scooter uit 2007. Hopelijk komt hij ook deze kant op met een top 40 notering. Het enige wat me minder bevalt is de rap van Fatman Scoop. Dat was nergens voor nodig geweest. Maar verder dik in orde!

Topbart
*
niet mijn ding

Snormobiel Beusichem
**
▒ Matige plaat uit januari 2007 van "Scooter", een Duitse raveband uit Hamburg, die vanaf 1994 diverse hits heeft gescoord !!! In het begin, in het ravetijdperk van de jaren 90, bevatte de muziek van "Scooter" veel snelheid en acidinvloeden, maar hun stijl veranderde gaandeweg in Duitse hardhousemuziek ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?