Scissor Sisters - Ta-Dah

Cover Scissor Sisters - Ta-Dah
CD
Polydor 06025 170508 9

Album

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/09/2006 (Positie 11)
Laatste week notering:16/06/2007 (Positie 90)
Piekpositie:11 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:2356 (1262 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 20
de  Piek: 6 / Weken: 23
at  Piek: 3 / Weken: 19
fr  Piek: 17 / Weken: 35
nl  Piek: 11 / Weken: 25
be  Piek: 7 / Weken: 22 (V)
  Piek: 27 / Weken: 12 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 26
fi  Piek: 14 / Weken: 7
no  Piek: 2 / Weken: 19
dk  Piek: 6 / Weken: 15
it  Piek: 7 / Weken: 21
es  Piek: 21 / Weken: 10
pt  Piek: 15 / Weken: 2
au  Piek: 1 / Weken: 28
nz  Piek: 11 / Weken: 5

Tracks

15/09/2006
CD Polydor 06025 170508 9 (UMG) / EAN 0602517050891
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Don't Feel Like Dancin'
  4:48
2.She's My Man
  5:31
3.I Can't Decide
  2:46
4.Lights
  3:35
5.Land Of A Thousand Words
  3:50
6.Intermission
  2:37
7.Kiss You Off
  5:02
8.Ooh
  3:29
9.Paul McCartney
  3:44
10.The Other Side
  4:22
11.Might Tell You Tonight
  3:20
12.Everybody Wants The Same Thing
  4:22
   
15/09/2006
CD Polydor 1705087 (UMG) / EAN 0602517050877
Toon detailsAlles beluisteren
   
16/09/2006
Limited Edition - CD Polydor 170 508-8 (UMG) / EAN 0602517050884
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.I Don't Feel Like Dancin'
  4:48
2.She's My Man
  5:31
3.I Can't Decide
  3:35
4.Lights
  3:35
5.Land Of A Thousand Words
  3:50
6.Intermission
  2:36
7.Kiss You Off
  5:02
8.Ooh
  3:29
9.Paul McCartney
  3:44
10.The Other Side
  4:22
11.Might Tell You Tonight
  3:20
12.Everybody Wants The Same Thing
  4:22
CD 2:
1.Hair Baby
4:06
2.Contact High (Demo)
3:37
3.Almost Sorry
3:15
4.Transistor
4:51
5.Making Ladies
4:39
6.I Don't Feel Like Dancin' (Paper Faces Remix)
6:34
   
01/10/2007
Slidepack - CD Polydor 060075302625 (UMG) / EAN 0600753026250
Toon detailsAlles beluisteren
   
26/06/2009
CD Polydor 060075318737 (UMG) / EAN 0600753187371
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/08/2015
Limited Edition Numbered Reissue - LP Music On Vinyl MOVLP1457 / EAN 0600753600948
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
1000 numbered copies
   
21/08/2015
LP Music On Vinyl MOVCOL1457 / EAN 4024572873264
Toon detailsAlles beluisteren
   
07/06/2019
LP Polydor 7751595 (UMG) / EAN 0602577515958
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.I Don't Feel Like Dancin'
  4:48
2.She's My Man
  5:31
3.I Can't Decide
  2:46
4.Lights
  3:35
5.Land Of A Thousand Words
  3:50
6.Intermission
  2:36
LP 2:
1.Kiss You Off
  5:02
2.Ooh
  3:29
3.Paul McCartney
  3:44
4.The Other Side
  4:22
5.Might Tell You Tonight
  3:20
6.Everybody Wants The Same Thing
  4:22
   

Scissor Sisters   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Comfortably Numb06/03/2004844
Take Your Mama08/05/2004804
I Don't Feel Like Dancin'09/09/2006235
Land Of A Thousand Words13/01/2007602
She's My Man31/03/2007941
Fire With Fire03/07/2010972
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scissor Sisters15/05/2004673
Ta-Dah23/09/20061125
Night Work03/07/2010295
Magic Hour02/06/2012681
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.84 (Reviews: 38)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
01/10/2006 13:42
saßy
*
Schrecklich diese hohe süßliche Stimme und das Auftreten der Band ist auch fürchterlich!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?