Scissor Sisters - Paul McCartney


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:44Ta-DahPolydor
06025 170508 9
Album
CD
15/09/2006
3:44Ta-Dah [Limited Edition]Polydor
170 508-8
Album
CD
16/09/2006
3:44Ta-DahPolydor
7751595
Album
LP
07/06/2019

Scissor Sisters   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Comfortably Numb06/03/2004844
Take Your Mama08/05/2004804
I Don't Feel Like Dancin'09/09/2006235
Land Of A Thousand Words13/01/2007602
She's My Man31/03/2007941
Fire With Fire03/07/2010972
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scissor Sisters15/05/2004673
Ta-Dah23/09/20061125
Night Work03/07/2010295
Magic Hour02/06/2012681
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.28Scissor Sisters - Paul McCartney (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

ericwyns
***
Wordt niet echt wil van deze formatie. Dit nummer valt anders nog wel mee.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een lekkere swingende funkytrack en tevens eerbetoon aan "Paul McCartney", door de Amerikaanse popgroep "Scissor Sisters", uit half september 2006 !!! Terug te vinden op hun album "Ta-Dah" !!! Ruim 4 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?