Saybia - No Sound From The Outside

Cover Saybia - No Sound From The Outside
Cover
Cover Saybia - No Sound From The Outside
CD
Columbia 88875121962

Album

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/10/2015 (Positie 9)
Laatste week notering:17/10/2015 (Positie 60)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:10690 (133 Punten)
Combialbum:10/10/2015 / Piek: 10 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 81 / Weken: 1
nl  Piek: 9 / Weken: 2
be  Piek: 195 / Weken: 1 (V)
dk  Piek: 7 / Weken: 5

Tracks

02/10/2015
CD Columbia 88875121962 (Sony) / EAN 0888751219625
Toon detailsAlles beluisteren
1.Airplanes And Submarines
  4:41
2.No Sound From The Outside
  4:51
3.Black Hole
  3:20
4.Hollow Is Your Promise
  5:04
5.One Minute Man
  4:48
6.Ominous Mystery
  3:22
7.It's About Time
  3:22
8.Down
  4:43
9.It's Been Way To Long
  4:04
10.Paralyzed
  4:34
11.I'm Still Waiting
  4:21
   

Saybia   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Day After Tomorrow11/05/2002875
The Second You Sleep28/09/2002956
In Spite Of01/03/2003982
Brilliant Sky11/09/2004576
I Surrender20/11/20043016
Angel25/08/2007574
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Second You Sleep28/09/20023820
These Are The Days18/09/2004832
Eyes On The Highway01/09/200767
No Sound From The Outside10/10/201592
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?