Saybia - I Surrender

Cover Saybia - I Surrender
CD-Maxi
Medley/8165972

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Saybia
Søren Huss
Producer:Andreas Ahlenius
Saybia
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/11/2004 (Positie 67)
Laatste week notering:05/03/2005 (Positie 88)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:4322 (838 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 30 / Weken: 16
dk  Piek: 15 / Weken: 3

Tracks

06/09/2004
CD-Maxi Medley 8165972
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Surrender (Album Version)
  
2.You & Me (Demo session November 2000)
3.Får drømmen aldrig fred?
4.I Surrender (Video)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Album VersionI SurrenderMedley
8165972
Single
CD-Maxi
06/09/2004
VideoI SurrenderMedley
8165972
Single
CD-Maxi
06/09/2004
3:39These Are The DaysEMI
86 6349 2
Album
CD
13/09/2004

Saybia   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Day After Tomorrow11/05/2002875
The Second You Sleep28/09/2002956
In Spite Of01/03/2003982
Brilliant Sky11/09/2004576
I Surrender20/11/20043016
Angel25/08/2007574
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Second You Sleep28/09/20023820
These Are The Days18/09/2004832
Eyes On The Highway01/09/200767
No Sound From The Outside10/10/201592
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.9 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
23/03/2005 22:43
supersoulfighter
****
Stirring. Knockin'-on-heavens-door-esque song! But very good! Saybia is one my favourite bands. Hit #11 in Holland.

Topbart
******
schitterend nummer! Deze plaat doet me een beetje aan de jaren '70 denken, zoals het nummer met die gitaar begint. Dit is genieten van begin tot eind. Kwam tot nr 30 in de Single Top 100, maar de Top 40 liet deze stranden in de Tipparade. Schandalig voor een van de mooiste nummers van 2004!!!

Snormobiel Beusichem
****
▒ De Deense formatie "Saybia" werd vaak vergeleken met bands als "Keane, Coldplay & Travis" !!! In september 2008 stopte de groep !!! Deze mooie vier sterren plaat uit begin september 2004 is prima !!! Kwam echter niet verder dan # 2 in de NL Tip 30, begin januari 2005 ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?