Sarah McLachlan - Afterglow

Cover Sarah McLachlan - Afterglow
Cover

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/03/2004 (Positie 48)
Laatste week notering:22/05/2004 (Positie 95)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:5020 (611 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 19 / Weken: 7
de  Piek: 25 / Weken: 7
at  Piek: 72 / Weken: 1
fr  Piek: 65 / Weken: 7
nl  Piek: 23 / Weken: 12
be  Piek: 18 / Weken: 9 (V)
  Piek: 23 / Weken: 13 (W)
se  Piek: 20 / Weken: 5
no  Piek: 14 / Weken: 10
dk  Piek: 33 / Weken: 3
it  Piek: 66 / Weken: 2
au  Piek: 22 / Weken: 18
nz  Piek: 30 / Weken: 1

Tracks

23/02/2004
CD Arista 82876575752 (BMG) / EAN 0828765757522
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fallen
  3:47
2.World On Fire
  4:22
3.Stupid
  3:23
4.Drifting
  3:23
5.Train Wreck
  4:36
6.Push
  3:54
7.Answer
  3:59
8.Time
  4:06
9.Perfect Girl
  4:42
10.Dirty Little Secret
  3:56
   
23/02/2004
CD Arista 82876596712 (BMG) / EAN 0828765967129
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Fallen
  3:47
2.World On Fire
  4:22
3.Stupid
  3:23
4.Drifting
  3:23
5.Train Wreck
  4:36
6.Push
  3:54
7.Answer
  3:57
8.Time
  4:06
9.Perfect Girl
  4:41
10.Dirty Little Secret
  3:54
CD 2:
1.Fallen (Live)
  3:44
2.Answer (Live)
  3:39
3.Dirty Little Secret (Live AOL Session)
  3:41
4.Building A Mystery (Live)
  3:59
   

Sarah McLachlan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Adia15/08/1998857
Angel08/05/1999312
Silence (Delerium feat. Sarah McLachlan)22/04/2000729
Fallen21/02/20048911
World On Fire20/11/2004924
Silence 2008 (Delerium feat. Sarah McLachlan)21/03/2009489
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Surfacing29/08/19985213
Afterglow06/03/20042312
Laws Of Illusion19/06/2010731
Shine On10/05/2014971
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Blairben
**
I've tried to get into this album but it's difficult. The only songs that grab me are the singles "Fallen", "Stupid" and "World on Fire". "Push" and "Train Wreck" are also ones to check out.
Laatst gewijzigd: 04/03/2010 16:58
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?