Sarah Connor feat. TQ - Let's Get Back To Bed - Boy!

Cover Sarah Connor feat. TQ - Let's Get Back To Bed - Boy!
CD-Maxi
X-Cell / Epic XCL 671209 2 (at)

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:Terrance Quaites
Rob Tyger
Kay Denar
Producer:Rob Tyger
Kay D.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 23
de  Piek: 2 / Weken: 17
at  Piek: 5 / Weken: 24
fr  Piek: 50 / Weken: 10
be  Piek: 31 / Weken: 6 (V)
no  Piek: 18 / Weken: 2

Tracks

07/05/2001
CD-Maxi X-Cell / Epic XCL 671209 2 (Sony) [at] / EAN 5099767120927
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let's Get Back To Bed - Boy! (Radio/Video Klimax)
  3:57
2.Let's Get Back To Bed - Boy! (Club RMX Radio 4Play)
3:58
3.Let's Get Back To Bed - Boy! (Sly's Dub RMX Chill Out)
4:17
4.Let's Get Back To Bed - Boy! (Club RMX Main Part)
5:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio/Video Klimax3:57Let's Get Back To Bed - Boy!X-Cell / Epic
XCL 671209 2
Single
CD-Maxi
07/05/2001
Club RMX Radio 4Play3:58Let's Get Back To Bed - Boy!X-Cell / Epic
XCL 671209 2
Single
CD-Maxi
07/05/2001
Sly's Dub RMX Chill Out4:17Let's Get Back To Bed - Boy!X-Cell / Epic
XCL 671209 2
Single
CD-Maxi
07/05/2001
Club RMX Main Part5:25Let's Get Back To Bed - Boy!X-Cell / Epic
XCL 671209 2
Single
CD-Maxi
07/05/2001
Radio/Video3:57Bravo Hits 34 [Swiss Edition]WMS
0927-40595-2
Compilatie
CD
08/08/2001
»» alles tonen

Sarah Connor   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
French Kissing08/12/2001716
From Sarah With Love16/02/2002922
One Nite Stand (Of Wolves And Sheep) (Sarah Connor feat. Wyclef Jean)28/09/2002209
Skin On Skin30/11/20023711
He's Unbelievable01/03/2003495
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Green Eyed Soul09/03/20022812
 

TQ   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Westside12/12/1998319
Bye Bye Baby10/04/1999618
Better Days07/08/1999885
Daily01/04/20002314
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
They Never Saw Me Coming09/01/19991636
The Second Coming03/06/2000187
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.63 (Reviews: 172)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
04/07/2005 16:13
lipinska
*****
so nice :-)
16/08/2005 23:54
zadranin
******
Good debut single...catchy r'n'b/pop song

Chemmical
**
slutty as per usual....

Snormobiel Beusichem
***
▒ Nette samenwerking uit 2001 van "Sarah Connor" & "TQ" !!! Géén hoogvlieger, maar ook géén bagger !!! Exact 3 sterren, netjes !!! Was bij onze oosterburen een grote hit ☺!!!

Topbart
***
Ik sluit me aan bij de review van Snormobiel

ericwyns
***
Doorsneehitje van Sarah Connor (met de medewerking van TQ) waarmee ze in het jaar 2001 zes weken genoteerd stond in de Vlaamse Ultratop 50 (met een piek op plaats 31). Afkomstig uit het Connor-album "Green eyed soul" (2001).
3+
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?