Sandra van Nieuwland - Banging On The Doors Of Love

Cover Sandra van Nieuwland - Banging On The Doors Of Love
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/11/2013 (Positie 6)
Laatste week notering:12/04/2014 (Positie 73)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:1867 (1469 Punten)
Combialbum:30/11/2013 / Piek: 7 / Weken: 20
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 20

Sandra van Nieuwland   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
More01/09/2012127
Keep Your Head Up24/11/2012113
Beggin'01/12/2012110
New Age08/12/201219
Venus22/12/201216
Hunter10/08/20131414
Always Alone16/11/2013612
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
And More29/12/2012161
Banging On The Doors Of Love30/11/2013620
Breaking New Ground05/12/2015293
Human Alien29/09/2018861
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterend album van Sandra-absoluut een aanrader

LLonden
***
Een helaas wat tegenvallend album. Hunter is toch echt het hoogtepunt! 3.25*

vinylfreak
******
Eigenlijk de enige echte Voice of Holland tot nu toe.
Al die winnaars daar hoor je eigenlijk nooit meer wat van.
Van Sandra wel!

calvinkleinboxers@hotmail.nl
***
Eerste 3 nummers zijn goed, daarna wordt het minder. Even leuk, maar ben geen fan van haar.

Sebastiaanmember
****
Wel leuk, maar ik moet er nog aan wennen.

D.D.
****
Je hoort haar zoveel de laatste tijd....dat het mij een beetje tegen gaat staan. Sorry ondanks dat ze een hele goede zangeres is.

Leltsjebeltsje
***
Allemaal matige nummers. Het hoogtepunt is 'Hunter'. Ook al zijn 'Always Alone' en 'Banging On The Doors Of Love' matige nummers, ze behoren wel tot de hoogtepunten van het album. Zeer matig materiaal allemaal.

Rootje
*
Hiermee laat Sandra van Nieuwland zien het talent te ontberen ,na wat coverhits in haar schoot geworpen te krijgen om mee te doen aan een zangprogramma op TV, om de aandacht vast te houden . Dit zijn popliedjes van dertien-in-een-dozijn- niveau die we al zoveel gehoord hebben. Haar talent is schromelijk overdreven. Maar dat gebeurt vaker met deelnemers uit The Voice.
Laatst gewijzigd: 11/08/2015 03:19
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?