Sander van Doorn - Right Here Right Now (Neon)

Cover Sander van Doorn - Right Here Right Now (Neon)
Cover
Cover Sander van Doorn - Right Here Right Now (Neon)
Digital Promo
541 / N.E.W.S. - (be)

Charts

Dance:15/02/2014 / Piek: 26 / Weken: 2

Tracks

10/02/2014
Promo - Digital 541 / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Right Here Right Now (Neon) (Radio Edit)
  3:27
2.Right Here Right Now (Neon) (Ummet Ozcan Vocal Mix)
  4:07
3.Right Here Right Now (Neon) (Original Instrumental)
  6:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:27Right Here Right Now (Neon) [Promo]541 / N.E.W.S.
-
Single
Digital
10/02/2014
Ummet Ozcan Vocal Mix4:07Right Here Right Now (Neon) [Promo]541 / N.E.W.S.
-
Single
Digital
10/02/2014
Original Instrumental6:33Right Here Right Now (Neon) [Promo]541 / N.E.W.S.
-
Single
Digital
10/02/2014
6:33Serious Beats 77541 / N.E.W.S.
541328CD / N01.A328.027
Compilatie
CD
10/02/2014
Extended Mix4:32Ugly House Mix - Sensation 2014TBA
8068-2
Album
CD
28/03/2014
»» alles tonen

Sander van Doorn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Grasshopper10/03/2007653
By Any Demand (Sander van Doorn feat. MC Pryme)23/06/20072010
Riff06/10/20072410
Apple02/08/2008347
Close My Eyes (Sander van Doorn vs. Robbie Williams)07/02/2009710
Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010)03/04/2010219
Love Is Darkness (Sander van Doorn feat. Carol Lee)12/02/2011852
Koko02/07/20111010
Chasin'12/05/2012674
Nothing Inside (Sander van Doorn & Mayaeni)04/08/20122911
Gold Skies (Sander van Doorn, Martin Garrix, DVBBS feat. Aleesia)02/08/2014944
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eleve1124/09/2011623
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.17 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Tegenvallende dancetrack van Van Doorn. Gaat ook vast niet voor een hitsucces zorgen.

gherkin
***
Aardig en dansbaar, maar ook niet zo veel meer dan dat.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Gewoon een prima vocale cover van: "Neon" (2013), wederom verzorgd door de nu bijna (morgen) 35 jarige DJ en producer: "Sander Ketelaars", alias: "Sander van Doorn" !!! Helemaal niets mis mee !!! Een aanvulling ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?