S10 & Blf - Laat me los

Cover S10 & Bløf - Laat me los
Digital
Noah's Ark 22UMGIM71201 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/07/2022 (Positie 60)
Laatste week notering:23/07/2022 (Positie 81)
Piekpositie:60 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:21976 (61 Punten)
Airplay:16/07/2022 / Piek: 29 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 60 / Weken: 2

Tracks

08/07/2022
Digital Noah's Ark 22UMGIM71201 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Laat me los
3:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58Laat me losNoah's Ark
22UMGIM71201
Single
Digital
08/07/2022

Blf   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liefs uit Londen07/02/19981221
Aan de kust (Live)23/05/19982523
Wat zou je doen?12/09/1998523
Harder dan ik hebben kan13/03/19991316
Niets dan dit19/06/1999627
Zaterdag11/09/1999609
Een dag op de grens18/12/1999708
Dansen aan zee22/04/20001218
Hier12/08/20001913
Ze is er niet27/01/2001354
Dichterbij dan ooit03/11/20011914
Blauwe ruis16/03/20026711
Mooie dag11/05/20021021
Meer van jou (Live)19/10/2002378
Omarm10/05/2003616
Misschien niet de eeuwigheid23/08/2003547
Barcelona06/12/2003617
Hart tegen hart14/02/20042820
Holiday In Spain (Counting Crows & Blf)05/06/2004134
Opstand20/11/20042114
Dat wij dat zijn12/03/20054412
Aanzoek zonder ringen (Blf & Kodo)04/02/2006120
Hemingway (Blf en Eliades Ochoa)13/05/2006816
Mens (Blf & Omar Faruk Tekbilek)09/09/20061714
Een manier om thuis te komen / Regen (Blf & Jigme Drukpa)25/11/2006810
Donker hart (Live)28/07/20071410
Alles is liefde13/10/2007127
Oktober27/09/200819
Vallende engel29/11/2008903
Vandaag28/03/200939
Midzomernacht27/06/2009952
De storm (Geef niet op)26/09/2009108
Beter05/02/2011178
Hou vol hou vast07/05/2011386
Was je maar hier13/08/2011713
Meer kan het niet zijn (Blf + Sabrina Starke)12/11/20113217
Later als ik groter ben05/05/20126110
Zo stil13/10/20121413
Mannenharten (Blf & Nielson)12/10/20131120
Spijt heb je morgen maar05/04/2014415
Open je ogen - Live op Concert at SEA 2014 (EP)02/08/2014602
Zoutelande (Blf feat. Geike Arnaert)02/12/2017383
Omarm me (Ronnie Flex & Blf)07/07/2018517
Regen (Frenna feat. Blf)01/12/2018717
Horizon24/04/2021679
Laat me los (S10 & Blf)16/07/2022602
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Helder28/02/19982125
Naakt onder de hemel19/09/1998594
XXL (Blf met het Zeeuws Orkest)05/12/1998694
Boven03/04/1999281
Watermakers07/10/2000137
Blauwe ruis19/01/2002190
Omarm14/06/2003177
Live 200419/06/20041618
Het eind van het begin04/12/2004275
Umoja11/03/2006153
Platinum07/04/2007242
Een manier om thuis te komen (Umoja Live)08/09/2007230
Oktober11/10/2008148
April11/04/2009135
Alles blijft anders05/03/2011156
Hier - Het beste van 20 jaar Blf03/11/20121153
In het midden van alles03/05/2014137
Aan27/05/20172101
Polaroid16/04/202218
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tussen nacht en morgen [DVD] (Blf met het Metropole Orkest)14/12/2002470
Live 2004 [DVD]26/06/2004148
Tussen schemer en avond [DVD] (Blf met het Metropole Orkest)18/06/2005128
De beste Clips & Documentaires [DVD]21/04/2007115
Een manier om thuis te komen (Umoja Live) [DVD]08/12/2007328
 

S10   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vooruitzicht (Lijpe feat. S10)20/07/2019491
Adem je in (S10 x Frenna x Kevin)31/07/2021342
Schaduw (KA feat. S10)04/12/2021199
De diepte12/03/2022122
Zonder gezicht (Froukje feat. S10)26/03/2022374
Laat me los (S10 & Blf)16/07/2022602
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Snowsniper16/11/2019611
Vlinders21/11/202052
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5S10 & Blf - Laat me los (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Na haar best wel mooie prestatie op het Songfestival is er nu dit nieuwe nummertje. En ook dat klinkt niet verkeerd.

Snormobiel Beusichem
******
▒ Schitterende 🎶 Nederlandstalige plaat en toffe samenwerking uit begin juli 2022 tussen de Zeeuwse formatie "Bløf" (☼ 1992) en de 21 jarige Nederlandse zangeres en rapster "Stien den Hollander" alias "S10" !!! Vooral de live versie op het "Concert At SEA" is formidabel !!! Mag van mij hoog binnen komen in de Nederlandse hitlijsten komend weekend 😎 !!!

Bearcat
****
Ruim voldoende voor dit plaatje

Rootje
****
Hele mooie samenwerking van nieuw talent met oudgedienden.
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?